Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni OPS Sİstemi Clan Avatar Değiştirme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İlk olarak koyacağınız resim 50x50 Boyutlarında olmalıdır.

1-) Aynen Bu Şekilde :
[Resim: 2l9wt.jpg]

2-) Warrock.net Sitesine Giriş Yapıp Kırmızı Kare İçine Aldığım Yere Tıklayıp Clan Giriş Sayfasına Yöneliyorsunuz.
[Resim: 2l9xp.png]

3-)Upload Yazan Yere Tıklamamız Gerek Burda'da :
[Resim: 2l9yy.png]

4-)Bu Yere Tıkladıktan sonra Resim İle İlgili Şartlarımız Yazıyor bu Üst paragrafta Altta İse Gözat Seçeneği var Upload Etmemize gerek yok resmi direk pc'ye Kayıtlı vardır zaten Burdan Gözat Tıklayıp Resmimizi Seçip İşelmi Tamamlıyoruz
[Resim: 2lb09.png]

Clan resimleriniz için istek için ÖM atabilirsiniz Ama hemen Yapamam ÖM'yi Gördüğüm An Yardım etmeye Çalışırım

Hadi Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Bana beyfendi
Şimdi resim yükleyebilirmiyiz orda ki seceneğin olmasına rağmen halen aktif olmadığı söylüyorlardı ama?
(02-10-2012 10:42 AM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]Şimdi resim yükleyebilirmiyiz orda ki seceneğin olmasına rağmen halen aktif olmadığı söylüyorlardı ama?

Resim yüklemen için gereken tek yol budur bundan sonrasını gamerfirst işi kardeş yüklenebilinirmi yüklenemezmi bilemem
Resminiz g1 tarafından onaylandiktan sonra oyunda aktif oluyor resminiz. Sistem aktif durumdaymış.ancak resminizin onaylanmamasi da ihtimal dahilinde.
peki oyunda öylemi görünüyor?
(02-10-2012 11:05 AM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]peki oyunda öylemi görünüyor?

[Resim: 2lbrw.jpg]
Başkaları görüyor avatarı ama ben göremiyorum ?
güzel sistem clanım olsa kendi suratımı oraya koyardım SmileARTİST
peyler peki ne kadar bi sürede kullanılmaya başlanıyor?
bende yaptım ama kabul olmasını beklıyorum Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler