Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: famas mı psg mi mp7a1 mi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Öncelikle Selamun aleykum arkadaşlar 3 aylık silah alacağım dinarım fazla var ama hangi silahı 3 aylığına alacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz?Bu arada kusura bakmayın konuyu nereye açacağımı bilmiyorum sitede acemiyim...Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Dostum bir kere bunların branşı farklı. Sniper olmayı seviyorsan psg al ama bence mp7a1 daha işe yarar.
Hangi branşı oynuyorsan ona göre item al.
Biraz İnceleme Yaparak Gidelim ;

Psg : Genelde 2 Atışlık Silahtır.Tek Attığı Zamanlar Olur.Yakın Vuruşu Zayıf.Sekme Fazla.Tepme Fazla.

Famas : Bu Silahla Herşeyi Yapabilirsin.Aşırı Teper.Sekmesi Diğer Otomatiklere Göre Biraz Daha Azdır.Uzaktan Zayıf Yakından Dehşettir.

Mp7a1 : Bu Silahla Kullanmayı Öğrendikten Sonra Sniper vs Mp7 Bile Yapabilirsin.40 Mermi Avantajı Süper Bir Öndelik Sağlar.Yakın Mesafede Katliam Yaratır.Orta Mesafeden Rahatça Sniper'daki Bir Adamı Vurabilirsin.Uzak Mesafede Teker Teker Atarsan Gayet Başarılı Bir Silahtır Ancak Tararsan Sekme Yüzünden Dezavantaj Olarak Geri Dönebilir...

Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu...
cqc oynuyosan mp7a derimben bg ci isen psg_7 al bence çünkü bg de sniper daha iyidir.
bence medic ol mp7a1 al katliam yap coş ama diyosan ben biraz karizma istiyorum sniper ol oda olmadı assault ol famas ve m60 al coş..
Tamam sağolun 3 aylık mp7a1 almaya karar verdim yanınada 1 aylık psg ama siz devamedin görüşlerinizi bekliyorum.Teşekkürler...
ben famas alırdım her zaman favorimdir her alanda istediğini yaparsın
Bunu da mı görecektikSad
mp5k Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler