Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ZombiRock Stres topunuz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Forumdada gördüm bir arkadaş daha arıyormuş hem ilk güzel paylaşımım olsun sizinle istedim

Geçenlerde girip biraz oynayayım nasıl bir şeymiş derken gerçekten bağımlısı oldum sanırım. Hemen arkadaşlarımı da getirdim. Hep beraber çılgınlarca zombilere karşı savaşıyoruz. Ya adamlar oyunu gerçekten eğlenceli ve başarılı yapmışlar. Tamamen Türkçe olması ve Türkçe seslendirmelerle birlikte iyice renk gelmiş oyuna. Koydukları sınıflar falan çok çeşitli olmasa da ben kendim boksör sınıfıyla inanılmaz keyif alıyorum. Uçarak zombi yumruklamak gibisi yok vallahi caddelerde Big Grin Diğer sınıflara gelirsek , beyzbolcu , amerikan futbolcusu , gitarist , itfaiyeci falan olabiliyoruz. Hepsinin kendince özellikleri var tabi doğal olarak. Hani gitarist olup "SES PATLAMASIIII" diye zombileri havaya uçurmak gayet keyifli. Beyzbolcu da roket gibi top atıyor resmen. Uzaktan uzaktan takımı desteklemek için ideal.
Hani zombilere karşı savaşmaktan sıkılırsak diye diğer oyuncularla delicesine kapışabileceğimiz arenalarda koymaktan çekinmemişler. Şimdiden ciddi anlamda hoplayıp zıplayarak klasik oyunculuğunu gösteren insanlar gelmiş bile Big Grin
Ya bi de mesela böyle ben böksörümü şişman koca kafalı bişey yaptım. Siz farklı vücutlar farklı yüzler seçerek ilginç şeyler yapabilirsiniz bence. Bir de kıyafet konusu var tabiki. Klasik giysiler gayet güzel dursalarda dükkanda iddaalı ve klas ürünler de mevcut. Kafama bere ve ellerime eldiven alıp direk zombileri adeta sokak dövüşçüsü gibi yumruklamaktan zevk alıyorum Big Grin
-
Arenada görüşürüz. Kullanıcı adım" golgotham "
Bizim arkadaşın 3.sınıfa giden kardeşi oynuyor.
Çocuk oyunu
(02-08-2012 12:12 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Bizim arkadaşın 3.sınıfa giden kardeşi oynuyor.
Çocuk oyunu

Benden bir yaş büyük 8. sınıfa giden arkaşım oynuyor. Oynarken gördüm çok saçma bana göre. Bende çocuk oyunu dedim Smile Ama tabi bu kişiden kişiye değişir oyundan zevk alıyorsan oyna hem oynayınca kötü bir şey olmuyor kimseye oynama oyunu demem.
yetişkin insan yetişkin oyun oynar warrock gibi ....

Erdem Döşer

Joy Game İsimli Bütün Oyunlar Yaramaz ...
bendede vardı bu oyun denemek için indirmiştim geri kaldırdım bana göre değil ama zevkli oyun
(02-08-2012 12:12 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Bizim arkadaşın 3.sınıfa giden kardeşi oynuyor.
Çocuk oyunu

Arkadaş Doğru Söylüyor Çocuk Oyunu Bayağı Bir Basit Ve Oyun Max. Gelişilebilirliği Fazla Değil Ama Denilen Gibi Zevk Alıyorsan Oyna Sana Laf Yapmak Bize Düşmez Ama Daha Çok İleriyi Vaad Eden Oyunlara Bakıyorsan Oyunu Değiştir Derim Smile
Bencede Çocuk Oyunu Yani Zaten Grafiğinden Belli Değil Mi??
ya çocuk oyunu diye kızanlar ^^ yahu eğlenceli supermario yu hala oynuyorum ben te allahm ^^
Referans Adresler