Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Son günlerdeki banlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
merhaba arkadşlar son günlrde banlar arttı haklı haksız ban yiyen cok. dünün banned alan oynclarına baktgmda faruktel ve m4xirunner adlı opkcı oyunclrın ban yemesi oyun adına sevindirci. faruktel çok tanımadığım ama son zamanlarda opk odalarda sık gordgm bi arkadastı gecmis olsn diyorum. m4xirunner ise temiz yüzlü bi arkadaşımızdı yklaşık 2 yıl önce megatron clanında braber vakit geçrdğimiz ve başarılar aldıgımız oyunculardan biriydi. ona üzüldüm çünkü adekste kapışma fırsatı bulmuştm ve bana şans tanımamıştı. ünlü oynculardan kaantopalı da yenemese de zorlamıştı. ama son zamanlardda opk işinin başını çekenlerdendi ve cqc odalarda hack kullanmaya bşlamıştı. iyi birr oyncu olmasına ragmn demekki iradesiz briydi. ban yiyenlere gçmiş olsun derken warrock alemine hayırlı oldu diyorm ve nalet opknın sonsuza dek yokolmasını diliyorm...........
opk hack yapan oyuncular ban yesin yok olsun
Bu warrock banları açarak hata yaptı hack kullananlar arttı ARTİST
"""faruktel çok tanımadığım ama son
zamanlarda OPK ODALARDA SIK GORDUGUMBI ARKADASTI gecmis..."""

bana burayı açıklayabilir misin sevgili dostum Smile

Ayrıca toplu banlarda haklı haksız herkes ban yiyordu şimdi tek tek ban atmak daha iyi en azında kontrol edipte atıyorlar Smile
maxirunner kaç yıldır hack o adamı biliyorum 1 yıl öncede opk açıyordu

Erdem Döşer

Beyler Bu Opk , Hack Vs... Şeylerin Arkasında GamersFirst yok mu sanıyorsunuz Kaç kişiyi banladılar 4000-5000 Kişi banlandı sonra baktılar satışlar iyi gitmiyor Oyuna Girişler azaldı hemen hesapları tekrar aktif hale getirdiler . Knight Online ' da da aynı şey geçerli Gamersfirst/K2 Network Firması Koxp üretim satıyor ... Bu Kadar Basit !
(02-07-2012 08:31 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]"""faruktel çok tanımadığım ama son
zamanlarda OPK ODALARDA SIK GORDUGUMBI ARKADASTI gecmis..."""

bana burayı açıklayabilir misin sevgili dostum Smile

Ayrıca toplu banlarda haklı haksız herkes ban yiyordu şimdi tek tek ban atmak daha iyi en azında kontrol edipte atıyorlar Smile

dostm anlatacak birşey yok artniyetli düşnüme
''ünlü oynculardan kaantopalı da yenemese de zorlamıştı. '' Big GrinBig GrinBig Grin vay be karnım ağrıdı gülmekten başarılar derken türkiye kupasını falan kaldırdınız herhalde adamım
Nerde çokluk orda sıkıntı tek tek ban atmak en mantıklısı tamam zor iş ama toplu ban atılıncada ticketler yoğunlaşıyo bencede en mantıklısı tek tek bakılarak atılması.
bela üstüne bela girsin bi taraflarına
Referans Adresler