Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: System Of A Down - Chop Suey !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(02-07-2012 08:32 AM)GruqVenoM Yazılan: [ -> ]Bu metelic'hi hic sevmiyorum, afedersiniz eşşek gibi anırıyorlar.
Ayrıca bu durumda yaklaşık 2'milyon kız tacize uğradıgı belirlendi...

Kusura Bakma Ama Tamamen Dijital Ortamlarda Yaratılan Müziklerden , Halil Sezai Ve Tiplemelerinden Bence Kat Be Kat Daha İyi Eğer O Havayı Hissedemeyecek Durumdaysan Zaten Senin Deyiminle " Anırma" Oluyor Ama Hissedersen O Havayı Zaten Kendiliğinden Kafan Ritim Tutmaya Başlıyor O Yüzden "Anırma" Olarak Adlandırmazsan.
Ben metalcilerden bi tek system of a down dinliyom diğerleri sarmıyo beni
bu zamana kadar tek hoşuma giden metal şarkı let the bodies hit the floor youtuba yazın çıkar
(02-07-2012 07:13 PM)nakkaşefendi Yazılan: [ -> ]bu zamana kadar tek hoşuma giden metal şarkı let the bodies hit the floor youtuba yazın çıkar

Drowning Pool - Boodies ' onun Adı Smile

Bu Arada Drowning Pool'dan 2 Şarkı Öneriyim Sana.

Drowning Pool - Think

Drowning Pool - The Game
Şarkıyı severim ama grubdan bi çacık olmaz (Türklere ve Atatürk'e küfür ettiklerinden dolayı).
(02-07-2012 07:46 PM)Selçuk Yazılan: [ -> ]Şarkıyı severim ama grubdan bi çacık olmaz (Türklere ve Atatürk'e küfür ettiklerinden dolayı).

Katılıyorum.Şarkıları Kulağa Hoş Geliyor Ama Bu Türklüğe Laf Ettiklerini Öğrendiğim Andan İtibaren Sadece Benim İçin Bir Ses Olarak Kaldılar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler