Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WTR Sözlük
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Metenin konusu pek tutmadı Big Grin Arkadaşlar forumda bulunan idda bölümü gibi şifreli sadece isteyen WTR üyelerinin konulardan (entrylerden) haberdar olduğu bir bölüm kurulsa nasıl olur sizce ? Hepiniz ekşi sözlüğü duymuşsunuzdur o tarz bir bölüm olabilir Güncel konular seviyeli bir sekilde tartışılabilir neyse siz anladınız Smile

Yeniliklere açık bir kişi olarak bu olaya destek veriyorum sizinde desteklerinizi bekliyorum.

Ankete katılıp yada yorum olarak konu hakkında görüşlerinizi belirtirmisiniz ?
ismine ekşi wtr desek çok alıntı yapmış oluruz Smile
Oyun forumu için fazla Frmtr gibi güncel konu'lardan oluşan forum olsa olabilirdi .
zaten şurada kaç kişiyiz hangi güncel konudan bahsedecez. Ekşi zaten mis gibi sözlük yani
Ben Sözlük Taraftarı Değilim Ve Pek Hoşlandığım Söylenmez.Hele O İnci Sözlükmüdür Nedir O ...'lar dan Nefret Ediyorum.Zamanında Bir Arıza Çıkarmışlardı Bizde Payladık Ama Hala Rahat Durmuyorlar Ve Gittikçe Çoluk Çocuk O Pisliğin Etrafına Bulaşıyor Rahat Durmasını Öğretmesine Öğretiriz Sorun Olmaz Ama Devlet Amca Pek Hoşlanmaz Bundan Neyse Kısaca Görüşümü Belirtiyim Kardeşim WTR Candır Canandır Bence Gereksiz Zaten Arkadaşımızda Belirtmiş Nede Olsa Bir Oyun Forumu.
Sözlük adabını bilen kaç kişi var burada diye sormadan edemeyeceğim konudur.
warrock için bir sözlük açılsa Hack yapmanın legal oldugunu yapmayanların salak oldugunu söyleyen kişi sayısını tahmin edemiyorum.
Referans Adresler