Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yerli yersiz aklımdasın.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sensızlıgı senle dusunmek güldürürdü bizi güneşin hep bizim için doğmasını yıldızların adımızı yazmasını isterdik.
İmkansızlar seninle kolaydı bilmezdin hayatıma girdigin o eylül ayı benim yeniden hevesle yaşamamı sağladı.Yastıgımda
unuttugun saçları toplardım rüyalarımdaki yıldızlar gibi hissederdim onlara bir gün ihtiyacım oldugunu acıtırdı bu düşünce canımı.
Hayallerimizin içindeki çocuklarımızın ellerindeki batan kağıt gemiler gibiydi yaşadıklarımız.Dünya artık nefes alıp
son günüme kadar seni bekledigim bir yer oldu gözümde önemi yok dönsün dünya yerli yersiz kokun tenimde sinmiyorken.
Gidişin takvimimdeki son yaprak gibi gözümde artık mutluluk bana uzak bi düşünce ondandır en ufak şeylere sevinmem.
Sözlerim hiç bir zaman kulaklarında yankılanmıycak biliyorum ama bunları bil istiyorum ben her gece senin resmini
öperek uyurken sen başka rüyalardaydın ben nefesinle ısınmaya rağzıyken sen başkalarını ellerine sarılmaktaydın.
Bunu söylemek zor ama umarın en çok değer veren omuzlarda olursun senin için dileye bilecegim en iyi dilek iyi geceler ''Göz Yaşlarımın nedeni.''

valla ne yalan söylüyim s den sonrasını okumadım
ama yazdığın şey güzele benziyo ...ARTİST
Referans Adresler