Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GrupVenom Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar BU Konudaki Fotoğrafta Gözüme Birşey Çarptı Bir Baktım GrupVenom Ne İşi Var OPK Odasında ? Smile

[Resim: 2g2pb.jpg]
Kuzeni girmiş olabilir Bir el girip çıkmış olabilir ss almak için girmiş olabilir Ama benim oyum kuzenine
(02-06-2012 12:16 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Kuzeni girmiş olabilir Bir el girip çıkmış olabilir ss almak için girmiş olabilir Ama benim oyum kuzenine

Sonuçta OPK Odasında Takılıyor Ve Bu 1 Kereye Mahsus Birşey Değil Bunu Mete Han ' da Ortaya Çıkarmıştı.Hem SS Almak İçin İse SS Si Nerede Bu Kişiliğin ? Forumda Göremedim.
(02-06-2012 12:18 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(02-06-2012 12:16 AM)M.K Yazılan: [ -> ]Kuzeni girmiş olabilir Bir el girip çıkmış olabilir ss almak için girmiş olabilir Ama benim oyum kuzenine

Sonuçta OPK Odasında Takılıyor Ve Bu 1 Kereye Mahsus Birşey Değil Bunu Mete Han ' da Ortaya Çıkarmıştı.Hem SS Almak İçin İse SS Si Nerede Bu Kişiliğin ? Forumda Göremedim.

Yok hacı dalga geciyordum genelde opk kasanlar öyle der ya Big Grin
(02-06-2012 12:20 AM)M.K Yazılan: [ -> ]
(02-06-2012 12:18 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]

Yok hacı dalga geciyordum genelde opk kasanlar öyle der ya Big Grin

Ne Biliyim Be Gardaş Bu Aralar Bazı Şeyleri Aşırı Ciddiye Sarıyorum Smile Kusura Bakma Anlayamadım
Kendi bileceği iş Lv düşmekten korkmaz yapar bro karışamayız böyle kasanlarda var engel olmak mümkün değil .
Kardeşi de girmiş olabilir. Big Grin
Yavaştan yavaştan ss ayakları ile giriyor. Kendi bileceği iş, normal odada m14 arkası saklanıyor zaten 2-3 vurulunca çıkıyor. pingde hep 999 amaan.

Bildiğim 1 şey varsa sabahtan akşama kadar Semih oynardı yazın

http://warrock-stats.com/index.php?site=...bloodym4ry

Onun kill sayısı ile bu ezik elemanın kill'eri uzaktan yakından bağlantılı değil.

http://warrock-stats.com/index.php?site=...=grupvenom

Kendisine aferin evladım diyip devam ediyorum.
Bence ss almak için girdi
(02-06-2012 04:19 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Bence ss almak için girdi

%75 kasıp çıktı Smile

Sayfalar: 1 2
Referans Adresler