Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Format hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ya benim dvd rom ekran kartı cdsini okuyor fakat dier cdleri okumuyor format cdleride dahil flashla format atıyorum pcye fakat windows.old olarak saklanıyor boot bios fln diyolar anlamıyorum onlardan o yüzden flashla format atsam sonra windows.old girsem onu silsem sıkıntı olurmu sizce yani oldsuz kurulmuş pc gibi olurmu.
nasıl okumuyor? cdyi taktığında bilgisayara reset at ön yükleme için tuşa basın diyecek bastıktan sonra birşeyler yükleyecek sonra bilgisayarındaki harddiskler görünecek hepsini biçimlendir bilgisayarda eskiye dair birşey kalmayacak sonra kur gitsin windowsu.
pc ye boot atmak o kadarda zor değil google amcaya sor format nasıl atılır diye orda boot atmayıda gösteriyorlar. Wink
(02-05-2012 05:33 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Ya benim dvd rom ekran kartı cdsini okuyor fakat dier cdleri okumuyor format cdleride dahil flashla format atıyorum pcye fakat windows.old olarak saklanıyor boot bios fln diyolar anlamıyorum onlardan o yüzden flashla format atsam sonra windows.old girsem onu silsem sıkıntı olurmu sizce yani oldsuz kurulmuş pc gibi olurmu.

Windows.old ' ları Silmen Bişey Değiştirmez Kafana Göre Sil Kurcala Falan İstediğini Yap Smile İzin Verilmez Diyorsada Unlocker Programıyla Silersin Wink
yok valaha ne yaptıysam yaptım okumuyor dvd rom boot atıcaz bakalım deniyecem ne olucak sonunda olmazsa cafeye yada arkadaşın babasına vericem o halledicek Big Grin 4 5 senelik bilgisayar tekliyo artık baba yorgun Big Grin
Referans Adresler