Arkadaslar biri bana Moderatör ve Süper Moderatörlerin yetkileri hakkında bilgi verebilirmi ?
Eskiden konu edit vs yapabiliyorlardı ama şuan en basitinden küfürlü bir konuyu dahi editleyemiyorlar diye biliyorum Biri bana bunu izah edebilirimi ?
Moderatör bir kaç bölümde yetkisi olur veya seçtiği bölümlerde
Süper moderatörün her bölümde
(02-05-2012 03:23 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Moderatör bir kaç bölümde yetkisi olur veya seçtiği bölümlerde
Süper moderatörün her bölümde
İnanılmaz derecede saçma geldi bana bu olay Gunün hemen hemen her saatinde mod veya süper mod online olabiliyor ama her saat süper mod online olamıyor millet sövse birbirine mod yetkisi dışında diye konuyu editleyemeyecekmi yani ?
doğru ama işte.Süper moderatörler daha çok süredir bu forumdalar.
buna bir çözüm gelmesi lazım aslında.
Moderatörler bir veya birkaç bölüm üzerinde çalışıyorlar, bu bölümde uzmanlaşıyorlar.
Süper Moderatörler de daha çok moderatör kontrolü yapıyor. Ve tüm bölümlerde yetkiye sahip.
Mod alımlarında online süreye de dikkat ediyoruz. Üstelik üyeler de bu konuda yardımcı olabilir. Gözden kaçan konular için mesajın sağ altındaki
BİLDİR butonunu kullanın. Her türlü şikayetinizi buradan bildirebilirsiniz veya görevini menfaatleri için kullanan, ayrım yapan ve
FORUM KURALLARIna aykırı hareket eden moderatörleri Adminlere şikayet edebilirsiniz.
(02-05-2012 04:02 PM)Beyzade Yazılan: [ -> ]Moderatörler bir veya birkaç bölüm üzerinde çalışıyorlar, bu bölümde uzmanlaşıyorlar.
Süper Moderatörler de daha çok moderatör kontrolü yapıyor. Ve tüm bölümlerde yetkiye sahip.
Mod alımlarında online süreye de dikkat ediyoruz. Üstelik üyeler de bu konuda yardımcı olabilir. Gözden kaçan konular için mesajın sağ altındaki BİLDİR butonunu kullanın. Her türlü şikayetinizi buradan bildirebilirsiniz veya görevini menfaatleri için kullanan, ayrım yapan ve FORUM KURALLARIna aykırı hareket eden moderatörleri Adminlere şikayet edebilirsiniz.
Teşekkürler sizde haklısınız Gecen günlerde açılan bizlere küfür eden konuyu görüp online olan 2 mod arkadaşa mesaj attım 2 side yetkilerinin olmadıgı için konuyu editleyemediklerini belirtti Bence bu tip durumlar için Moderatörlere sadece bu tip durumlarda kullanmaları için yetki verilebilir Genede siz bilirsiniz
O tip durumlar için nasıl belirlenecek forum akıllı forum değilki. Ama milletin daha çok konu açtığı bölümlere yetki verilse daha iyi olur gibi.
moderatör alımı +süper moderatör alımı olsa daha iyi olur.
S.Moderatör lük için moderatörler başvursun moderatörlük içinde üyeler (:
(02-05-2012 05:00 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]moderatör alımı +süper moderatör alımı olsa daha iyi olur.
S.Moderatör lük için moderatörler başvursun moderatörlük içinde üyeler (:
Valla bi ben mod olamadım deneme mod bile yapmadılar

(: moderatör alımları başlayınca olursun.
Poseidon zaten girmiyor moderatörlükten çıkartılır (: