Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: All Points Bulletin Kamera Arkası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

Burak Kandöker

ve...

Muhteşem.!
Bu oyun icin böyle cekimler yaptıklarını görünce gercekten sasırdım Smile
Oyunu daha güzel yapa bilirlerdi.
Daha gerçekci ola bilirdi.
Yinede fena deyil oyun sonuçta.
Ben oyunu 2 hafta oynadım , begendim bana uyan bi oyun ama o kadar cok takılıyoduki her catısmada ölüyodum bende sildim Smile
(02-05-2012 01:33 PM)GruqVenoM Yazılan: [ -> ]Oyunu daha güzel yapa bilirlerdi.

Dostum Daha Ne Şuana Kadar Gördüğüm En İyi Ennnn'ler de Bir Oyun PC ' mi Yapınca İlk İşim Onu Yüklemek Olacak Elimde Orjinal CD si ve İçinde Gelen Premium + Retail Kodu Var Sabırsızlanıyorum Smile

(02-05-2012 01:34 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Ben oyunu 2 hafta oynadım , begendim bana uyan bi oyun ama o kadar cok takılıyoduki her catısmada ölüyodum bende sildim Smile

Dostum Bende Yükleyince Criminal Olup Takılırız Smile Baya Zevkli Oyun Oynayan Arkadaşlarım Var Çeteleşip Oynamak İyi Oluyor Smile Birde Skype İle Birlikte Soygun Yaparsan Deme Keyfine Smile Smile
Aynen kriminal iyi gidiyor Smile Grup olunca skype'a gerek yok ! oyunda TS sistemi var, yeni laptopda internet olunca indirmeyi düsünüyorum oynarız
(02-05-2012 02:17 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Aynen kriminal iyi gidiyor Smile Grup olunca skype'a gerek yok ! oyunda TS sistemi var, yeni laptopda internet olunca indirmeyi düsünüyorum oynarız

İyi Olur İstersen İndirme Köşede Paran Varsa Git D&R ' dan 20 TL Cd ' si İçinde 16 TL ' lik Premium ve 45 Tl ' lik Retail Kodu Var Smile Çok Karlı Oluyor.
(02-05-2012 01:33 PM)GruqVenoM Yazılan: [ -> ]Oyunu daha güzel yapa bilirlerdi.

imzaya bak bide adına resim galerisi açalım istersen

bide o sslerde pinglerde çok güzelmiş 999 hepsi sonra proyum diye geçinir yavrucak.
Referans Adresler