arkadaşlar ben zong dan g1 aldım 229 telefon ile bana işilem kodu filan verdiler g1 geldi tmp9 aldım
vertualx de bu oyuna düşmüş her hafta para çekmişler 3€ kadar para çekmişler.Ama ben 229 g1 çektim sizce tahminen kaç para çeker.
Bulaşmayın abi şu işlere tamam yasal ama kullanım şartlarını bi oku.
öyle bir şey yoktu

Kullanım sartlarında falan yazıyor zaten hersey (:
Mutlaka vardır ah can ah

2 tane hat al birinde 800g1 çak bi daha kullanma diğeriyle telini kullan

güzel fikir

Beyler sonsuz g1 alma yolunu buldum. Bir hat alıyoruz onun üzerine g1 alıyoruz sonra hattı kırıp atıyoruz. Sınırsız g1 , Sorun Gamersfirst ?
(02-05-2012 12:44 AM)Türk Yazılan: [ -> ]Beyler sonsuz g1 alma yolunu buldum. Bir hat alıyoruz onun üzerine g1 alıyoruz sonra hattı kırıp atıyoruz. Sınırsız g1 , Sorun Gamersfirst ?
Hat alırken kimlik istiyorlar, böyle yaparsın ancak ilerde feci bir şekilde girer.
(02-05-2012 12:46 AM)Star Yazılan: [ -> ] (02-05-2012 12:44 AM)Türk Yazılan: [ -> ]Beyler sonsuz g1 alma yolunu buldum. Bir hat alıyoruz onun üzerine g1 alıyoruz sonra hattı kırıp atıyoruz. Sınırsız g1 , Sorun Gamersfirst ?
Hat alırken kimlik istiyorlar, böyle yaparsın ancak ilerde feci bir şekilde girer.
Hat olucak elimizde kimlik bilgilerimiz felan olmayacak o hat üzerinden g1 alabiliyormuyuz ?
Bu sey yüzünden yeni hat almak zorunda kaldım! Bence hic bulasmayın.