Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayardan anlayanlar içeri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bilgisayarı çok kasıyor point blank oynuyorum onada bile kasıyor acayip hemde format attım flashla eski windows üstüne attım bundan olabilirmi kasması dier windows old olarak duruyor pc de dvd rom ekran kartı cd sini okuyor fakat format cdlerinin hiç birini okumuyor flashla yapıyorum bugün win7 alıcam cd okursa öyle atıcam okumazsa flashla atıcam 4 5 senelik bilgisayar hp nin özellikleri resimde fazla deil 1 2 oyun calıstırsa yeter.

[Resim: 2dskc.jpg]

[Resim: 2dskr.jpg]

[Resim: 2dskt.jpg]
işlemcin kötü en az 3.0gb i5 i7 pc olmalı su ankı pcden perfonmans bekleme kasar ve genelde lag olursun oynarken.hele hele windows 7 yi kaldırmaz donma yapar hem ram olarak hem işlemci olarak
işlemcin kötü en az 3.0gb i5 i7 pc olmalı su ankı pcden perfonmans bekleme kasar ve genelde lag olursun oynarken.hele hele windows 7 yi kaldırmaz donma yapar hem ram olarak hem işlemci olarak
kasan pcye win7 yükleme format at eski windows falan kalmasın tüm sürücüleri formatta biçimlendir formattan sonra flashtan falan oyun atma virüs bulaştımysa pcyede bulaşabilir güvenilir bir yerden temiz bilgisayara perfect xp indir onlarda güncellemeler virüs programları oluyor Smile
(02-04-2012 09:11 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar bilgisayarı çok kasıyor point blank oynuyorum onada bile kasıyor acayip hemde format attım flashla eski windows üstüne attım bundan olabilirmi kasması dier windows old olarak duruyor pc de dvd rom ekran kartı cd sini okuyor fakat format cdlerinin hiç birini okumuyor flashla yapıyorum bugün win7 alıcam cd okursa öyle atıcam okumazsa flashla atıcam 4 5 senelik bilgisayar hp nin özellikleri resimde fazla deil 1 2 oyun calıstırsa yeter.

[Resim: 2dskc.jpg]

[Resim: 2dskr.jpg]

[Resim: 2dskt.jpg]

Bendede Aynı Özellikler Söz Konusu Bende Win Vista Kullanıcısıyım Hiç Kafamı Yormadan Kasmadan Rahatça İşlerimi Görebiliyorum Xp Veya Vista At Derim W7 Kasabilir Senin İçin Daha Olumsuz Bir Durum.
Saolun arkadaşlar fakat ekran kartı cd sini okuyor format cdlerini okumuyor :/
Bilgisayarın artık cok eski ; kasma gayet normal.
Referans Adresler