Merhaba arkadaşlar hesabım yargılanma gününde kapatıldıgı zaman konu açmıştım gece gece warrock stats giresim geldi girdim ve hesabım tekrar active olmuş hiçbir ticket vb. şekilde ulaşmadıgım halde gülermisin ağlarmısın m60 gold için üzülmüştüm tek öncedende power level die hesabım düşürülüp geri almıştım

yanlıs hatırlamıyosam 2 hafta önce zaten bütün charları actılar yine? Simdimi gördün

ayrıca 2 tane kodda verdiler

evet benimde 2hafta falan açıldı . bir tane xm8 kod ,250k dinar birde 15gün silver premium vermişler

oyuncu kaybettikleri icin , oyuna cektiler kısaca pre + 250k dinarda kandırmak icin döndüler tabi
aynen beni kazandılar bile

(02-04-2012 03:00 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]oyuncu kaybettikleri icin , oyuna cektiler kısaca pre + 250k dinarda kandırmak icin döndüler tabi
Valaha hiç dönmem boşa heves yapmasınlar bi ban'ı daha kaldırmaz bu hesap yanlışlıklar yüzünden adımız çıkıcak yakında hepimizin herşeyde olan bize oluyor

(02-04-2012 02:57 AM)tarcans Yazılan: [ -> ]evet benimde 2hafta falan açıldı . bir tane xm8 kod ,250k dinar birde 15gün silver premium vermişler 
Xm8 kodu reedem code ' ye mi gelmiş ?