Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock oyuncuları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar atareisin açtığı konuyu gördüm ve dayanamadım bu oyunun böyle basit insanlardan soyutlanması şarttır arkadaşlar yani çok sıktı illahlah geldi oyunu da bırakamıyorum ki herneyse bugun başıma gelenleri anlatayım pargona east oynuyoruz her şey gayet güzel taki kd 39-12 olana kadar 2 tane adam benim sülalemi elden geçirdi diyebilirim küfürler falan hep havada uçuşuyor bir baktım bu sefer adam hack açiyim mi gibisinden tehtidler video ya alıyorum bırak mı demeler yani bunlardan sizde sıkıldınız öyle değil mi
hızır adminliği bırakınca böyle oldu yapılacak tek şey yeni Türk adminin oyuna alınması
Bu oyunu oynuyorsan bu tarz şeylere alışacaksın. Bu oyunun kuralı böyle. Freetoplay olan bir oyundan ne beklesin ki zaten. Ben 1 sene önce anladım bu oyunun ve yöneticilerinin adam olmayacağını.
Sadece MW2-MW3-BF3 kurulu bilgisayarım'da bu oyunlar 2-3 yıl yeter bana, çok da zevk alıyorum bu oyunları oynamaktan. Saygılar.Big Grin
Referans Adresler