Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ayıpp ya ayıpp ! Odadan atılmaktan bıktım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beylerrrr artıkkk yeterrrrrr !
-Bunlarda adam mı ya ??

[Resim: c0xzx1orwjh1zpvgw.jpg]

[Resim: c0xzxm28v7pk5ykr4.jpg]

[Resim: c0xzxyrmmga6vusgg.jpg]

[Resim: c0xzy8m324cos07m8.jpg]
-
-
Ufak bi skor taze
[Resim: c0xzzi6qmzg8rjpg0.jpg]
kardeşim sabretmeye çalış genelde böyle düşük levelda iyi oynayanlar wall hack oluyor tw de vermiyorlar
llnewbaronll bizim clanımızda genellikle bg oynadıgı icin cqc'de fazla bilgisi yok zaten carın sahibide değil sadece carı kasıyor. Eskisi gibi iyi oynayan oyuncular fazla yok. Doğal olarakta düşük level carda oynadıgın için hack muamelesi görüyorsun. Bu oyunda artık herkes levele bakar olmuş diyecek birşey yok ne desen haklısın. Senin icin üzgünüm.
İşte bu yüzden tek takılmıyorum yanımda mutlaka bir arkadaş oluyor new klanında çok fazla şerefsiz var biliyorum yapacak birşey yok böyle gelmiş böyle gider insanların psikolojisine oturmuş hack olayı azıcık iyi oynayan hacker oluyor şuada bir gerçek atajumper kaşıntılı bunuda bilde Angry

[Resim: 2cmdw.png]

[Resim: 2cmc0.png]
oyunda eşşek çok 10-2 git hemen wh diyorlar zaten Big Grin
Smile İKV de böyle sorunlar yok bf3 dede yok gerci warrock oynuyanlara Allah sabır versın)
(02-03-2012 06:17 PM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]İşte bu yüzden tek takılmıyorum yanımda mutlaka bir arkadaş oluyor new klanında çok fazla şerefsiz var biliyorum yapacak birşey yok böyle gelmiş böyle gider insanların psikolojisine oturmuş hack olayı azıcık iyi oynayan hacker oluyor şuada bir gerçek atajumper kaşıntılı bunuda bilde Angry

öncellikle sen atajumper yaşı biliyormusun kaşıntılı laflar kullanıyorsun o abimiz oyundaki insan teoirisini bilmiyordu warrock o kadar pis bir hale geldi ki o abimiz bize bile hack diyordu. ben onunla çok takıldım hack diyilmiycek adamlara hack diyordu artık bir süre sonra warrockta insan paronayak oluyor herkese hack diyorsun lütfen kaşıntılı dediğin adam 34 yaşında haddini bil..
Sabredeceksin başka bişey yapamazsın.
Takma hocam bunları takmaa.
(02-03-2012 07:52 PM)Atasaint Yazılan: [ -> ]
(02-03-2012 06:17 PM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]İşte bu yüzden tek takılmıyorum yanımda mutlaka bir arkadaş oluyor new klanında çok fazla şerefsiz var biliyorum yapacak birşey yok böyle gelmiş böyle gider insanların psikolojisine oturmuş hack olayı azıcık iyi oynayan hacker oluyor şuada bir gerçek atajumper kaşıntılı bunuda bilde Angry

öncellikle sen atajumper yaşı biliyormusun kaşıntılı laflar kullanıyorsun o abimiz oyundaki insan teoirisini bilmiyordu warrock o kadar pis bir hale geldi ki o abimiz bize bile hack diyordu. ben onunla çok takıldım hack diyilmiycek adamlara hack diyordu artık bir süre sonra warrockta insan paronayak oluyor herkese hack diyorsun lütfen kaşıntılı dediğin adam 34 yaşında haddini bil..

Adamlık yaş ile olmaz kardeşim bunu bil beni ilgilendirmez onun psikolojisi benim lvl düşük diye ve onu ezdim diye bana hack diyemez gelsin baksın pc me sonra bıdı bıdı etsin benden selam söyle öyle herkese hack demesin bilip bilmeden ha unutmadan karşısındada onun çocuk yok beni forumlarda çok iyi bilirler feyyazda dahil iyi akşamlar
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler