Arkadaşlar İstanbul İçerisinde Dark Raptor Kasa Satan Bir Yer Varmı Bilenler Yazarsa Çok Memnun Olurum Şimdiden Teşekkürler Keşke Vatan ' da Olsaydıda Kafanızı Ağrıtmasaydım
![[Resim: dark_raptor_kasa_01.preview.jpg]](http://resim.thgtr.com/sites/default/files/resimler/dark_raptor_kasa_01.preview.jpg)
koçum böyle konuları donanımhaber, chip gibi sitelerde aç burda az cevap gelir
(02-03-2012 01:02 AM)m4xirunner. Yazılan: [ -> ]koçum böyle konuları donanımhaber, chip gibi sitelerde aç burda az cevap gelir
Dostum Forum Dediğin Arkadaşlarınla Bilgi Paylaşımı Demektir Bir Forumdan Bir Foruma Kovmak Değil

Ben Arkadaşların Fikirlerini Soruyorum Chip veya DonanımHaber' dekilerin Değil Anlatabildim Sanırım ?
Bence sen sonuça ulaşmak için çalışmıyorsun eğer çalışşaydın çoktan bulurdun amacın nedir ? adamın dediği Doğru Chip vs vs Forumlar sana daha çok yardımcı olabilir .
(02-03-2012 01:14 AM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Bence sen sonuça ulaşmak için çalışmıyorsun eğer çalışşaydın çoktan bulurdun amacın nedir ? adamın dediği Doğru Chip vs vs Forumlar sana daha çok yardımcı olabilir .
Dostum İstersen Şuan Tw Veriyim Gir Bak Bakalım Araştırıyormuyum Araştırmıyormuyum Sonuca Tabikide Ulaşmaya Çalışıyorum Beni Bu Gibi Konularda Daha İyi Olan Bir Foruma Yöneltmeye Çalıştığınıda Takdir Ediyorum Fakat Benim Asıl Sorum Burda Bu Forumda Bilen Varsa Daha Hızlı Bilgi Edinebilirim.Zaten Burdan Bir Sonuç Çıkmazsa Diğer Forumlara Gitmem Gerektiğini Bende Biliyorum Ama Yinede Teşekkürler İyi Akşamlar Hocam

Darty Bak
Saturn Bak
Bulursun %100
Teknobiyotikte vardır dicektim arkadas linki atmıs zaten : )
Ne yapıcan kasayla uzaya falan mı uçurucan ?
(02-03-2012 01:21 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Ne yapıcan kasayla uzaya falan mı uçurucan ?
Biraz Öyle Full USB 3.0 Donanımlı AM3 Soket Falan Bakalım Hayırlısı