Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bunun Gibi Bilgisayara Müstehak mı ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Warrock'Ta Ciddi Bir takılma Söz konusu. Birden kitleniyor (1 - 4) Saniye Arasında tekrar geliyor. Kasma yok Sadece Takılma var .
Yazıyla yazmak yerine Resimle anlatmak istedim Smile

İşte Bilgisayar Sistem Özelliklerim.

[Resim: Nc3R4.jpg]

[Resim: 8YGM3.jpg]

[Resim: O25Oc.jpg]

[Resim: EPa35.jpg]

[Resim: fzt5y.jpg]

[Resim: bJXhR.png]

[Resim: LBY1a.jpg]

İşlemcin 2.00 GHZ ondan yapar diyenler olucaktır.Turbo Boost Var Oyunlarda Ortalama 2.60 ~ 2.80 Ghz Arasında çalısıyor.

Bu bilgisayarda : Battlefield Bad Company 2 , Battlefield 3 , Modern Warfare 3 , Black Ops , Assassins Creed Revelations,Need For Speed The Run,Test Drive Unlimited 2 Gibi Oyunları 1920x1080 (Full HD) Olarak 1 Gram Takılma , kasma v.b olaylar olmadan bitirdim. Isınma Problemimde yok . Thermaltake sogutucu kullanıyorum.

Tek problemim Warrock . Ve Şunu söylüyüm kasma 0 yani kasma yok arkadaşlar Tek problem takılma. Sadece takılma sorunu yaşıyorum.

Uyguladığım yöntemler:

* Disk Birleştirme
* Disk Temizleme
* Kayıt Defteri temizleme
* Virus Taraması
* Warrock Silip Tekrar Kurma (C,D)
* Warrock Check Failes
* Direxct Güncelleme

Söyle bi olay var arkadaşlar : Paylasımsız yüksek performanslı ekran kartım Nvidia GT550M , Diğeri ise VGA İNTEL . Oyunlara girerken NVidia İle çalıştırıyorum Fakat Dxdiag'tan Baktığımda İnteli Ana ekran kartı görüyor ? Bundan kaynaklı olabilir mi ?
%100 Spyware veya Malware virüs kaynaklı sorun bendede vardı warrock değil pc takılıyordu 4-5 sn Combo Fix ile tarat sonra gir sorun gider sanıyorum
(02-02-2012 03:53 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]%100 Spyware veya Malware virüs kaynaklı sorun bendede vardı warrock değil pc takılıyordu 4-5 sn Combo Fix ile tarat sonra gir sorun gider sanıyorum

Virüs Taraması yaptım ama Bir problem yoktu. Smile Ama sağol ComboFix denememiştim deniyeyim Smile İnşallah gider.
Reklam kokan hareketler bunlar mayk Big Grin
Sorun oyundan kaynaklı o kadar oyunu sorunsuz çalıştırıyorsa oyunda vardır warrock oynicam diye bilgisayara birşeyler yükleme o oyunları oyna daha iyi
Bendede oluyor. Eskiden oyun cok sade'ydi hic takılma yoktu mermiler o kadar hızlı cıkıyoduki onu seviyodum ):
(02-02-2012 04:28 PM)aressx Yazılan: [ -> ]Reklam kokan hareketler bunlar mayk Big Grin

Panpa ben ComboFix Firmasında Programlamacı olarak Çalışıyorum .
Aylık 3000$ Maaş alıyorum
WarrockTr'de Takılıp
Warrock oynuyorum
Amacım burdan ComboFix'e Müşteri Kazandırmak
OLDUMU ?
ComboFix Çözüm olmadı Sad
D3viLsLorD ben espiri yaparken seni hedef almadım, sen niye üzerine alınıyorsun ki.
Ayrıca benim senin gibi çalışanım yok. Big Grin
Referans Adresler