Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock oynamak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Warrock oynamak içim yani tam kasma sorunu olmadan oynamak için nasıl bir sisteme sahip olmak lazım?
Sisteme demek isterken. int. hızı veya pc gereksinimlerii diosan 2siide ii olursa oyun Kİng olur. Smile
Sadece bilgisayar özellikleri anlamında.
(02-01-2012 10:15 PM)camper26 Yazılan: [ -> ]Warrock oynamak içim yani tam kasma sorunu olmadan oynamak için nasıl bir sisteme sahip olmak lazım?

TAM Kasma Sorunu Olmadan Biraz Zor Benim Duyduğuma Göre Bütün Bilgisayarlarda Kasıyormuş Ama Teorik Olarak ;

3.0 GHZ Ve Üstü İşlem Hızı
1 Gb 128 Bit Üzeri Ekran Kartı
4 Gb ve Üzeri Ram

Olursa " Teorik Olarak " Kasmaz Ama Kimi Arkadaşlarımın Bu Saydıklarımdan Daha İyi Sistemleri Var Onlarda da Kasma Sorunu Oluyormuş Arada Smile
ekran kartın 1gb dan az olmasın ram ise 2gbdan az olmasın. Aslında en önemlisi internet hızın o yüksek olursa işin çokk ii olur.beyfendi
(02-01-2012 10:27 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(02-01-2012 10:15 PM)camper26 Yazılan: [ -> ]Warrock oynamak içim yani tam kasma sorunu olmadan oynamak için nasıl bir sisteme sahip olmak lazım?

TAM Kasma Sorunu Olmadan Biraz Zor Benim Duyduğuma Göre Bütün Bilgisayarlarda Kasıyormuş Ama Teorik Olarak ;

3.0 GHZ Ve Üstü İşlem Hızı
1 Gb 128 Bit Üzeri Ekran Kartı
4 Gb ve Üzeri Ram

Olursa " Teorik Olarak " Kasmaz Ama Kimi Arkadaşlarımın Bu Saydıklarımdan Daha İyi Sistemleri Var Onlarda da Kasma Sorunu Oluyormuş Arada Smile

dedigin sistemin cok altında bir sistemim var gıdım kasmadı bu zamana kadar ne m14 ne bişi tıkır tıkır oynuyom Smile ah birde ttnet internet hızını biraz arttırsa king olcamda Smile
Sistem Gereksinimleri

benm pc

windows 7
intel core i7
8gb ram

krallar gibi oynuyorum Big Grin 0 kasma oluyo
7GB Ram
2, 124HD Ekran Kartı
5.0 Hz
XP' İşletim sistemi Olursa daha iyi oLur Smile
Benimki öyle cünki hiç kasma yok Smile
Ekran Kartın Yüksek Olacak,