Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fps En Fazla 25
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaslar canım sanandreas ıstedı bı oynayayım dedım feci kasıyor fps en fazla 25 oluyor fps nasıl sınırı yukseltecem bılmıorum yardımcı olursanız sevınırım.
bilgisayarımın özellikleri:
işlemci:intel pentıum II 2.80 ghz
ram:2gb ram 333mhz
ekran kartı:Ati readon hd 3650 1 gb
benmki

intel core i7
8 gb ram
2 gb ekran kartı var

cok güzel oynanıyor

sana tavsiyem en azından

intel core i3-i5
4 gb ram yapman Big Grin
25 fraps düşük değil ki.
Benim bildiğim İnsan gözü zaten 25 fps den sonrasını göremiyor ki.
Evet 25fps İyi.
25 tam kasma sınırı, 30 da rahat edersin. Bilgisayarındaki antivirüs programı veya arka planda çalışan diğer programlar işlemciyi meşgul edeceğinden fps yi düşürebilir. Ayrıca bilgisayarında birikmiş çöp dosyalar vb de etkiler. Tavsiyem bilgisayarının trojan vb tehlikelerden temiz olduğundan emin olduktan sonra antivirüs kaldır ve asc5 kurup tarat ve sorunları düzelt. Hem internet tarayıcı hızında hem de oyun performanslarında artış göreceksin Wink

*Asc5: Advanced System Care 5 , resmi sitesinden bedava sürümünü indirebilirsin.
Öyle bi sorun değil 25 den daha fazla oluyordu eskiden ama simdi neden böyle nasıl düzeltebirilim bilgisayar özellikleri cok yetiyor hatta alt+tab yapıp hıc kasmadan nette teamspeakda felan konusuyorum ram 2 gb iken 500 mbtını kullanıyor olay bu yanı sınır var neden bu acaba sadece gtada oluyor
LUTFEN YARDIM .
En fazla 25 fps oluyor yanı oynarken 10 felanda oluyor oyle yanı eskıden aynı pcde oynarken mesela 70 oluyor zorlucak bıseyde ates ederken felan en az 40 oluyordu şimdi en fazla 25 yanı 10 fps felanda oluyor nasıl fps sınırını yukseltecez
YARDIM LUTFEN COK ACIL
Sildim yükledim olmadı
Referans Adresler