Oyunda biri tw istedi verdim. Hack bulamayınca Çalıştıra regedit yazdı. Entere bastı HKEY_CLASSES_ROOT ' a tıkladı sonra pc yi kapatmaya tıkladı dosyalar , team wiever ve warrock kapandı ama pc kapanmadı neyse oyuna girdim pc normal görünüyor ama bişey olmuş mudur korkuyorum.
Birde pc'imde keylogger olduğunu söyledi bunu nasıl anlarım yardımcı olursanız sevinirim.
tw vermeyin saçmalık zaten bu
(02-01-2012 01:44 AM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]tw vermeyin saçmalık zaten bu
benden isteyene de get diyip yanında ufak küfür patlatıyorum
kim çıkardı bu tw modasını bilmiyorum ama adamlar hack yapıyolar hack diyoruz atın diyoruz adam hemen cevabı yapıştırıyo tw veriyimmi bence çok saçma bişey ya
dosya aktarımı kapalıysa birşey yapamaz

bi ara tw vermeyeni hack olmakla suçlanıyodu unutmayın

(02-01-2012 10:54 AM)Raikko Yazılan: [ -> ]bi ara tw vermeyeni hack olmakla suçlanıyodu unutmayın 
O yüzden verdim zaten ama birdaha vermiyeceğim isterlerse forumda konu açsınlar.
(02-01-2012 01:25 PM)Türk Yazılan: [ -> ] (02-01-2012 10:54 AM)Raikko Yazılan: [ -> ]bi ara tw vermeyeni hack olmakla suçlanıyodu unutmayın 
O yüzden verdim zaten ama birdaha vermiyeceğim isterlerse forumda konu açsınlar.
verme dostum sanki adamlar oyunda yöneticiler senimi banlicaklar sanki ben şuana kadar bilgisayarıma tw yüklemedim bile

bende tw vermeyi hiç sevmiorum .. kimsedende istemiorum hackse odadan atmaya calısıyorum..
yüklemedim bile yüklemekte istemiyorum .D
Ben cevap bile vermiyorum alt tarafı bi oyun için millete pc mi neden göstereyim