Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bunlar Nasıl Silahlar?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar size 3 silah sorucam 2si yeni item shopa geldi bir tanesi ezelden beridir var neyse kısacası bu silahlar hakkında fikirlerinizi almak istiyorum...
((ar7 mg3box m60 m249((yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
Ar7 : Ben 1 hafta kullandım az can götürsede güzel ve seri silah sana önerim eğer çatıda veya yerde herhangi biyere sniper olarak pusarsan önermem daha ağır silahlar öneririm (Misal : Barret - Aw50f) gibi.Ama eğer kendini belli ediceksen ve seri silah kullanabiliyorsan o silah yarı-otomatik silah gibi kullanabilirsin ve düşmanın yanına kendini savunarak gidebilirsin.Hızlı silah kullanabiliyorsan eğer öneririm.

Mg3Box : Ben kullanmadım ama arkadaşım kullandı.Mermisi çok olmasına rağmen hasarı colt kadar.Bu silahla yalnızca sürekli kafaya nişan alırsan güzel sonuç elde edebilirsin gövdeye tüm şarjörü boşaltsan anca öldürürsün.Yani bu silahı önermem.

M60 : Bu silahı kullandım.Çok da memnun kaldım.Özellikle geniş alan ve zombide de çok işine yarar.Hasarı çok büyük ve hızlı bir silah.Yalnızca biraz ağır.Bu silahı ben çok kullandım ve öneririm.

M249 : M60dan daha hafif ve sekmesi az yalnız hasarı çok değil.Bu silahıda kullandım ve düşmanın dibine girip saldırıcaksan önermem.Ama biraz uzaktan güzel sonuç alabilirsin.Dediğim gibi yakın savaşta fazla önermem ama uzaktan saldırıcaksan (pusmadan) öneririm.

Saygılar beyfendi
Mg3Box arkadasın dedigi gibi hasarı az bir silah degil iyi bir rpg ciysen almanı tavsiye ederim
m60 her zaman iyidir
M60 ve m249 tercih ederim.!
m60 favori silahımdır.
m249 iyidir candır ama zombide normalde tabiki m60
Ar-7: Tüm sniper branş silahlarına göre çok seri ama sekmeside diger silahlara göre daha çok

MG3: Güzel bi silah adamları iii vurabilirsin ama diger silahlara göre çok ağır ve buda yavaş yürümene neden olur

M60: Uzak mesafede iiii ama yakında o kadar da iii deil

M249:Seri silah ve m60 göre hafif ve yakından daha iii

Karar Senin Smile
mg3 box güzel seri bir silah 5 slot güzeli Big Grin
bayadır youna girmediğim için sadece m60 ve m249 u kullandım bu ikisi arasından tercihim m249 dur.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler