Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Basketbol hakkında bilgisi olan
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ankarada oturuyorum basketbol oynamayı ögrenmek istiyorum hiç bilgim yok kulüb lazım arkadaşlar bilgisi olan varmı nasıl kayıt olabilirim basketbol hakkında hiç bilgim yok nasıl kayıt olurum ücret ne kadar ödeniyor başka ne yapmam lazım 1995liyim mesleki açık liseye gidiyorum saat 4 de başlıyor okulum şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.
Tofaş, Türk Telekom gibi kulüpler güzeldir. Ankara'da ulaştırma bakanlığının karşısında kurs veren bir yer var.
(01-30-2012 11:25 PM)Star Yazılan: [ -> ]Tofaş, Türk Telekom gibi kulüpler güzeldir. Ankara'da ulaştırma bakanlığının karşısında kurs veren bir yer var.

Teşekkür ederim emek'te orası o zaman ya ankaragücü,ankara üni. filan varmış bunlar nerdedir bide şuan kış kayıt olabilirmiyim yoksa yazımı beklemem lazım ki ücret ne kadar alırlar bilgisi olan varmı.
Ankara Üniversitesinin dışa açık değil. Yazın oluyor onlar. Spor kuruluşlarına başvur bence Tofaş, Türk Telekom, bunlar alttan yetiştiriyorlar. Yalnız , çok emek istiyor yapamayacağını düşünüyorsan hiç başlama.
Sendemi ankaradaydın forumda bir sürü ankaralı var sanırım=)
hiç mi oynamadın basketbolu helal olsun ne diyim Smile önce bir kursa yazıl kursa yazılmakla olmuyor dışardada bolca oynaman gerek Smile sonra kulüplerin seçmeleri olur onlara girer kazanırsan oynarsın Smile
(01-30-2012 11:20 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Ankarada oturuyorum basketbol oynamayı ögrenmek istiyorum hiç bilgim yok kulüb lazım arkadaşlar bilgisi olan varmı nasıl kayıt olabilirim basketbol hakkında hiç bilgim yok nasıl kayıt olurum ücret ne kadar ödeniyor başka ne yapmam lazım 1995liyim mesleki açık liseye gidiyorum saat 4 de başlıyor okulum şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.

Kardeşim Sana Şöyle Bir şey Söyleyeyim. Basketbolu Hiç Bilmiyorsan Eğer Şimdiden Takım Düşünme. İlk Önce Basketin Kurallarını Öğren. Daha Sonra Bir Top Edin. Her Gün Antreman Yap. Sürekli Atış Çalış. 3 lükten,faul den köşelerden Sahada Görebiliceğin Heryerden Atış Çalış.Her Gün Her Yerden En Az 20 Sayı Yap Elin Alışsın Atışlardan Sonra Turnike atmaya başla atışlardan sonra +30 turnike at ama sayı olsun.Böyle En Az 1 Sene Çalış Daha Sonra Arkadaşlarınla Maç Yap.Onlarla Maçlara Hazırlan.Daha Sonra Kulüp Seçmelerine Gir. Elinden Gelenin En İyisini Yap. Zaten Hoca Gayretli Olduğunu Görürse Seni Alır. Şahsen Ben Baskete Böyle Başladım Ve Devam Ediyorum Efes te Big Grin
Referans Adresler