Arkadaşlar bilgisayarıma deepfreeze yüklemeyi düşünüyorum,sizce yüklemeli miyim? Yükle derseniz hangi programı yüklememi önerirsiniz?
Cevaplarınız bekliyorum.
Yükleme, eğer kullanmayı bilmiyorsan hiç yükleme. Çok gıcık bir program.
Bence harika bir program kullanmasını bilene deep frezz yükle antivirüse bile gerek yok ben pc ye herzaman yüklerim tertemiz pc en son 7 ay önce format attım hala aynı şekilde tertemiz duruyor
faronics kraklenmiş versiyonunu bul yükle kur ama şifreni kesinlikle unutma
Bence mükemmel bir program kurmanı yüzde 100 tavsiye ederim arkadaşım yanlız şifreni unutma sonra uğraşırsın biraz
Bence hiç gerek yok ama bilgisayarı kullanmayı yeterince bilmiyorum dersen olabilir. Alışması zor olacak kurarsan o kadar download yapacaksın ve deepfreze olduğunu unutacaksın kapatacaksın bilgisayarı kapatıp açtığında indirdiklerinin yerinde yeller esecek

Gerek yok.
Benim bir işime yaramaz heralde warrock ve mw3 bilgisayarımda var zaten onun dışında zaten başka bir şey yüklü değil ama ilerde kullanarım belki bu program sonra başıma bela olmasında nasıl kullanacığımı bilmiyorum her şeyi silmez umarım=)
programın amacı bilgisayara herhangi birşey yükleyememen ve silememen den ibaret mesela team viewer verdiğinde adam pc ne kötü amaçlı bir yazılım kursa bile bilgisayarı aç kapa yaptığında o yazılımdan eser kalmaz