Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Arkadaşlar çok ilginç Bakın!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şimdi arkadaşlar normal warrock oynuyodum bi odadan çıktım bi baktım levelim 16 iken 21 level olmuş hemde yüzdesi bile değişmiş bu nedir ya biri açıklasın lütfen.:)aa tekrar değişti 4 level oldu
neyy ? anlamadım ne oldu
Nasıl yani ?
Admin senle kaşık geçiyor olabilir mesela
Lagdan dolayı kaynaklanıyor, önemli bir sorun değil.
(01-30-2012 06:48 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Admin senle kaşık geçiyor olabilir mesela

İlahi Big GrinBig GrinDOST Lagdandır Dediği Doğru Arkadaşın Smile
bencede galiba lagdan hayatımda ilk defa böyle birşey gördüm ya bi level atladım bi düştüm Smile
(01-30-2012 07:17 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(01-30-2012 06:48 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Admin senle kaşık geçiyor olabilir mesela

Mesela ben admin olsam milleti 80 lwl yapardım sevinsin biraz sonra eski lwla düşürürüm adamın hayatı kararır Big Grin
(01-30-2012 07:36 PM)M.K Yazılan: [ -> ]
(01-30-2012 07:17 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]

Mesela ben admin olsam milleti 80 lwl yapardım sevinsin biraz sonra getir aynı lwla düşürürüm adamın hayatı kararır Big Grin

Bana da böyle oldu level değişip değişip durdu, en son bir 68 oldu nasıl sevindim anlatamam. Bir dakika sonra tekrar düşünce üzülmüştüm Big Grin
Laqdan büyük ihtimal.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler