Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: m4xirunner dan Rezalet!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar maxi4runner odaya girdim ve winchesterla uzaktan teke alıyordu ss yok ama elimde Arkadşlar oyunun sonlarına doğru bi tw verebilirmsn dedim yarın veririm diye cevap verdi Saçmalama dedim ve en sonunda konuyu dağıttı --sus kürt p**i bunları soykIrım yapacaksın ve yakacaksın ardından sus o.... kürt diye sozlerlede bulunmustur...

[Resim: 424998_2285253229795_1802831657_1419923_...5064_n.jpg]

1.TÜRK OLU TÜRKÜM
2.eger Sen 1 insansan kimseyi yakamassın vurmassın
3.kürt de olsa bu sözleri kullanmaya hakkı yok
4.<3 Ne mutlu Türküm Diyene <3
bugun bende farkettim . m4xirunner bi garipti. dedigin gibi winchester la uzaktan fln alıyodu. anlam veremedim. fakat herhangi bi suçlamam yapamam. kontrol edilmesi gerek Smile
Gerçekten o çocuga acıdım, Ailesi nasıl yetiştirmişse artık.
maxirunner eski hacklerden zaten Big Grin
Çok Garip.
Bana da aptal aptal konuşuyordu. Yok seni rezil edeceğim falan diye Big Grin Hiç bir şey yapmadı çocuk galiba.
yAnlış yapmış ama m4xi ama benim dahada dikkatimi çeken grupvenomun imzasına baksanıza adam 2 tane skor koymuş ikisinde de herkesin pingi 999 çok ilginç gerçekten Big Grin
Senin hiç haysiyetin yok mu? m4xirunner namusuyla oynayan ve oyunun sayılı prolarındandır kardeşim.Utan yazdıklarından
Oyunda yazdıklarından ne kadar namuslu biri olduğu belli zaten...
Referans Adresler