Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sunucuyla olan bağlantı kopuyor.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çünkü 1 haftadır her warrocku oynadığımda 10 dkda bir sunucuyla olan bağlantı koptu diyor. Tabi oyunda kazanacağım explerde çöpe gidiyor, benim internetimdede sorun yok buna bir çare var mı?
Arkadaşım Öncelikle :
-Bir Ccleaner ' Programını Kur Pc 'ni Temizlet.
- Pek Bir Alakası Olmasada Başlat' a msconfig yaz ve Gereksiz Tüm Şeyleri Kapat.
- C++ Redistruable 2010 ' u Kur.
- .Net 3.5 ve .Net 4.0 ' ı Kur.
- Ageia Pyhsx ' i Kur.
- Driver ' ların Güncel Değilse Güncelle.
- Dns Ayarlarını Kontrol Et Eğer Başka Bir Ülke DNS ' ini Kullanıyorsan Warrock'un Sunucuları Açık Olmayabilir.

Bütün Çözümler Burda Bunlar Haricinde Birşey Varsa İnternetle Alakalıdır.
kardeş benim laptopum var asus daha alalı 2 hafta oldu ve o dediğin programların hepsi yüklü ve dnsde başka ülkenin değil
acaba bu problem sizdede olmuyomu?googledan araştırdım çoğu kişi genel bişey diyo
(01-29-2012 12:09 PM)nakkaşefendi Yazılan: [ -> ]kardeş benim laptopum var asus daha alalı 2 hafta oldu ve o dediğin programların hepsi yüklü ve dnsde başka ülkenin değil
acaba bu problem sizdede olmuyomu?googledan araştırdım çoğu kişi genel bişey diyo

Kardeşim Oyunda Değilim Girmedim Daha Eğer Bendede Bir Sorun Çıkarsa Yazarım Buraya Ama Büyük İhtimalle Senden Dolayı Kaynaklanıyordur Başka Birinin Başına Gelse Foruma Doluşurlar Smile
(01-29-2012 12:16 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(01-29-2012 12:09 PM)nakkaşefendi Yazılan: [ -> ]kardeş benim laptopum var asus daha alalı 2 hafta oldu ve o dediğin programların hepsi yüklü ve dnsde başka ülkenin değil

Kardeşim Oyunda Değilim Girmedim Daha Eğer Bendede Bir Sorun Çıkarsa Yazarım Buraya Ama Büyük İhtimalle Senden Dolayı Kaynaklanıyordur Başka Birinin Başına Gelse Foruma Doluşurlar Smile

bak buda doğru ama varya 6 senelik bilgisayar hayatımda gördüğüm oyun hatalarının en laneti en iğrenci ya okadar uğraşıyorum exp alcam level atlıcam
oyun atıyo insanın zoruna gidiyo ya
1Haftadır sadece oyunda mı sorun yaşıyorsun yani indirme ve upload hızın normaldeki gibi mi? Eğer değilse sağlam bir virüs taratması yap. Son yüklediğin programları gözden geçir virüs olabilecekleri sil. Eğer olmuyorsa telefondan bilgisayara kadar olan bağlantı noktalarını kontrol et. Dahada olmuyorsa bir format atmakta yarar vardır.
4 mb 2 dakikada indi galiba internetle alakalı bide tarama yaptım bişey çıkmadı
(01-29-2012 01:52 PM)nakkaşefendi Yazılan: [ -> ]4 mb 2 dakikada indi galiba internetle alakalı bide tarama yaptım bişey çıkmadı

Server.exe Olabilir İstersen Bir Format At Hem Pc'n İçin Yararlı Olcakdır Hemde Char Güvenliğin Sakatta Olabilir O Güvene Alınmış Olur.
benim bildiğim o virüs bulaşsa görev yöneticisinde a.exe b.exe diye şeyler olurdu ama öyle şeyler yok zannetmiyorum
Referans Adresler