Oyun oynarken sunucu ile baglanti kesildi oyun kapatılıyor filan diye yazı geliyor oyunu sildim yükledim modemi kapattım açtım ama oluyor hala bunun bi cevabı yada çözümü varmı ?
Burası point blank forumumu kardeşim gelmişsin burada konu açmışssın??
(01-28-2012 04:45 PM)satranc13 Yazılan: [ -> ]Burası point blank forumumu kardeşim gelmişsin burada konu açmışssın??
Arkadaşım Sonuçda Eleman Bir Soru Sormuş ve Bu Oyunun Bu Forumda Konusu Var Bence Soru Sormaya Hakkı Var.Ve Tipitip Arkadaşım İstersen Yetkili Bir Foruma Giderek Orda Konu Açarsan Daha Rahat Cevap Alabilirsin Ama Sana Tavsiyem Bir Pc ' ne .Net Sürümleri , C++ Redistruable 2010 ve Ageia Physx Yükle Birde Öyle Dene.
(01-28-2012 07:14 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ] (01-28-2012 04:45 PM)satranc13 Yazılan: [ -> ]Burası point blank forumumu kardeşim gelmişsin burada konu açmışssın??
Arkadaşım Sonuçda Eleman Bir Soru Sormuş ve Bu Oyunun Bu Forumda Konusu Var Bence Soru Sormaya Hakkı Var.Ve Tipitip Arkadaşım İstersen Yetkili Bir Foruma Giderek Orda Konu Açarsan Daha Rahat Cevap Alabilirsin Ama Sana Tavsiyem Bir Pc ' ne .Net Sürümleri , C++ Redistruable 2010 ve Ageia Physx Yükle Birde Öyle Dene.
Çok teşekkür ederim hem konu cevabın hemde arkadaşa verdigin dogru cevap için

(01-28-2012 10:53 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ] (01-28-2012 07:14 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ] (01-28-2012 04:45 PM)satranc13 Yazılan: [ -> ]Burası point blank forumumu kardeşim gelmişsin burada konu açmışssın??
Çok teşekkür ederim hem konu cevabın hemde arkadaşa verdigin dogru cevap için 
Önemli Değil Buraya Bilgi Paylaşımı İçin Forum Diyorlar

Bogaçhan hll olsun seni cok iyi takip ediyorum sna hl olsun Yorumların süper