Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bana kalırsa...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu warrock team bir arayış içerisinde adamlar ne yaptıklarını farkında değil retail ler 40 dolar olmuş bütün silahlar aw50f hariç tabi niyeyse markette bir çıkarları var ama bekleyip göreceğiz
Adamlar %50 indirim yapıyor yaranamıyor sizede
yapsınlar iyi güzel hoşta benim merak ettiğim şu hocam yani bu özür dileme amaçlı bir olaymı yani nedir neden durup dururken yapsınlarki

Burak Kandöker

İndirimsiz Zamanlar - Bu K2 ne yapmaya çalışıyor bütün silahlar çok pahalı!
Satış Olmadığı Zamanlar - Bu K2 ne yapıyor böyle market alanı bomboş!
İndirim Olduğu Zaman - Itemler ucuz vardır altında bişey.
Satış Olduğu Zaman - Bütün silahlar yine geldi sakın almayın bir çıkarları var.
Banlanan charları açmasına ne diyeceksiniz ? Para kaybetmemek için hackleri geri çağırdılar oyuna hemde ödüllendirdiler.
(01-28-2012 03:29 PM)Beyzade Yazılan: [ -> ]Banlanan charları açmasına ne diyeceksiniz ? Para kaybetmemek için hackleri geri çağırdılar oyuna hemde ödüllendirdiler.

işte bu çok doğru bir tespit hocam gönülden tebrik ediyorum Adalete leke sürdüler ayıptır bu yaptıkları para göz oldukları buradan belli karın tokluğuna çalışmadıklarını biliyoruzda geçen seneden fazla ciro yaptıkları kesin hocam geçen sene karınları doyuyorsa bu senede aynı ciro ile karınlarının doyucaklarını düşünüyorum haksız olduğumu düşünen varsa buyrun konuşsun oyunlada öyle çok ahım sahım ilgilenmiyorlarda

Erdem Döşer

Gamersfirst yükselmeye geçti sanırım bu sefer bir şeyler yapmaya çalışıyorlar . Birde Türkiye ' ye Bir GamersFirst şirketi şart ama Hızır gibi görevini yapacak birini de bulurlarsa güzel olur .
Hasan seni çooooooook seviyorum, banlanan çarlar açılmış dedin. Kendiminkine baktım ve açılmış silver pre de yüklemişler
(01-28-2012 06:25 PM)Shqiponje Yazılan: [ -> ]Gamersfirst yükselmeye geçti sanırım bu sefer bir şeyler yapmaya çalışıyorlar . Birde Türkiye ' ye Bir GamersFirst şirketi şart ama Hızır gibi görevini yapacak birini de bulurlarsa güzel olur .

çok haklısın hocam bu ülkeden o kadar oynayan adam var hatta yüzdeye yansıtırsak biz açık ara öndeyiz diye biliyorum ama bizde tık yok
(01-28-2012 06:43 PM)Star Yazılan: [ -> ]Hasan seni çooooooook seviyorum, banlanan çarlar açılmış dedin. Kendiminkine baktım ve açılmış silver pre de yüklemişler

Epic Fail Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler