Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sony vegas yeni kısa klip denemem
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İyi seyirler.Eksik düşündüğünüz veya hatalı gördüğünüz yerleri yorum olarak belirtirseniz sevinirim.
''''
HaH Kadınlar ikiye ayrılır koptum. Ayrıca bu Cs deilmi ??
Gayet basarılı renkler icin Magic Bullets kullan daha iyi olur.
Güzel yorumun için teşekkür ederim vertualx. Normalde renklendirme için sürekli magic bullets kullanıyorum fakat editlediğim fragın olduğu yere tam olarak renk tutturamadıgım için vegasın kendinden olan colour efektleriyle renklendirdim.

benimkinin tek sorunu yarım ekran olması.(:

0:50 de kör iken 2 terörist öldürdüm (:
Sorunun oyun video boyutları ve masaüstündeki boyutların uyuşmazlığından kaynaklanıyor olabilir veya videoyu çektiğin programla alakalı olabilir videonu izledim fraglar güzel fakat normal oyundayken record alıp daha sonra yazıları hp kit vs. kapatıp kayıt almalısın ben şahsen Half Life Advanced Effects kullanıyorum kayıtlarımı alırken sanada onu tavsiye ederim fakat farklı yerlerden derslerini bulup izlemelisin biraz zor iştir.
evet doğru.
Ben bu videoyu daha önce izledim.Linkini bulabilirsem atıcam.
unverzagt videoda kullanılan demo free bi demo zaten o yüzden fragı başka yerde görebilirsin ama videonun editi tamamen bize aittir zaten videoyu izlerken açıklama kısmına dikkat edersen görürsün orda free .dem file yazıyor.
Referans Adresler