Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GruqVenoM Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Az önce "Şu ikisini banlatalım" konusuna bakıyordum. Adam opkları banlatmak istemiş güzel birşey fakat fazla delil toplamak için odada bayağı kalmış arkadaş hesabını yaklaşık %75 kasmak kadar. Kesinlikle bu bir suçlama değildir ama milletde burda gerizekalı değil. Şimdi sslere bakacak olursak

ilk ssde arkadaş levelini yeni almış ve %5 kasmış.

İkinci ssye gelirsek %7 kasmış gayet güzel Smile

[Resim: grupvenom2.png]

Ama 3. ssye gelirsek arkadaş delil toplamak için odada fazlasıyla bulunmuş Smile

[Resim: banned2.png]

yaklaşık %76 kasmış tabi saatler farklı olabilir ama tüm oyuncular neredeyse aynı 3ü 5i çıkmış yenisi gelmiş. Hesapları banlanıncada "ben birşey yapmadım hack yok girin bakın..." Yorum sizin Smile

edit: Arkadaşım statsı Smile http://warrock-stats.com/index.php?site=...=grupvenom
katılıyorum mete bana haber verdi.
Büyüksün Mete Han ! Big Grin
Stats'da şu an hata var o düzelince kaç kez ölmüş, vurmuş belli olur Smile
bunun kesin bir suçlama olmaması gerekir ilk ss yi önceden çekmiş sonra kasılarak yüzde 80 e kadar gelmiş olabilir...sonrada o opklu odada ss yi çekmiş olabilir her seyi degerlendirmek lazım ama...
sence 1 günde yüzde 80 ?
(01-28-2012 02:47 PM)asalulat222 Yazılan: [ -> ]bunun kesin bir suçlama olmaması gerekir ilk ss yi önceden çekmiş sonra kasılarak yüzde 80 e kadar gelmiş olabilir...sonrada o opklu odada ss yi çekmiş olabilir her seyi degerlendirmek lazım ama...

cevap yazmadan önce istersen bir yazdıklarımı oku Smile
Katılıyorum oku önce
Kesin kanıt değil wrstats da belli olur ama.
ben bu adama başından güvenmiyordum zaten.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler