şimdi sizin o engin bilgilerinize dayanarak soruyorum geçenlerde pargono oynarken adamın biri bana sen fiş çekiyorsun dedi ve benim atılmamı istedi benim sorum ise şu fiş çekmek nedir yani daha bilmediğim bir sebebden adam beni odadan attırmaya çalışıyor acaba sorun bende mi bilemedim fiş çekmek nedir arkadaşlar biriniz açıklarsa sevinirim
bunca yıldır kopuk kopukda olsa warrockun içindeyim ilk defa duyuyorum.
Fiş çekmek : Bilgisayara bağladığın modem kablosunu 3-5sn.'liğine çekip tekrar takmaktır. Bu sayede oyundan düşmüş gibi herkes olduğu yerde kalır bu yaklaşık 10sn olur. Bu sürede siz karşı tarafta vurduğunuzu vurursunuz. Genellikle bu olay flash m14 gibi yerlerde basmamak için kullanılır.
Fiş çekmek ban sebebi değildir zaten oyun seni düşmüş kabul eder ama geri gelirsin. Odadan attırsa ne olcak yüzlerce oda var oyunda başka bir tanesine girersin

Aynen bendede oluyodu. İnternet gidiyodu ama bende karsı takımı gebertiyodum bi anda internet gelince hepsi ölmüs oluyodu.
(01-28-2012 01:14 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Odadan attırsa ne olcak yüzlerce oda var oyunda başka bir tanesine girersin 
iyide şimdi kd 32 ye 3 odadan atsa gitti yani ben buna üzülüyorum bu sefer exp kasamıyoruz