Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Envanterim Sizce Nasıl
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(01-27-2012 08:36 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(01-27-2012 08:35 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]bence m1ks al

gıcık oluyorum ben o silaha en son birinde görmüştüm baya sövdüm bom bom atıyo çok sinir bozucu bişey Big Grin

Bende Fazla Sevmiyorum Onunda Yanı sıra 19 Levelim Smile
BGde iyi gidiyo ama Smile
Süper...
(01-27-2012 08:43 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]BGde iyi gidiyo ama Smile

Yorumuna Saygı Gösteriyorum Smile levelim yetince Alıcam Mk1S Smile
K2 ile yaptıgım skorlar aklıma geldi verdigin paraya yazık o car bugün var yarın yok bi karambole ban gelirse ne olacak ?
(01-27-2012 08:58 PM)M.K Yazılan: [ -> ]K2 ile yaptıgım skorlar aklıma geldi verdigin paraya yazık o car bugün var yarın yok bi karambole ban gelirse ne olacak ?

2 Retailli Charım Gitmiş (Beta Charı ve Betadan Alınan Retailler (Fiyatlarından Söz Etmiyorum.)) Valla En Fazla Ticket Atarım Yapacak Birşey Yok Temiz Oyunculuk Sergiliyoruz Sonuçta Smile UO ' cuyum Zaten Smile
güzel tabikide ama en sevdiğin 1-2 karekteri döşe abartmışsın biraz Smile
(01-27-2012 09:06 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]güzel tabikide ama en sevdiğin 1-2 karekteri döşe abartmışsın biraz Smile

Pazar Alanında Aw50F Camo ' Yoktu Olsaydı Onuda Alıcakdım Smile Aslında G1'im Yetmedi Sniper ' a. Ntw20 ve Barret M82 Camo Alacaktım 800 G1'e İhtiyacım Var Smile
yerinde olsam medic sniper ve assault işimi görürdü gerisi boş Big Grin ama heavy ye cephanelikten bir rpg de iyi giderdi Big Grin
(01-27-2012 09:10 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]yerinde olsam medic sniper ve assault işimi görürdü gerisi boş Big Grin ama heavy ye cephanelikten bir rpg de iyi giderdi Big Grin

Genelde Gold veya Camo RPG Kullandığım İçin Normal RPG'Nin Hasarı Biraz Az Gibi Veya İsabet Oranı Daha Az Geliyor Sebebini Bende Bilmiyorum Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler