Beyler şimdi A-10 bildiğiniz gibi havadan karaya bomba atar benim merak ettiğim şu şimdi bu havadan karaya bomba atarken isabet oranını arttırmak için daha doğrusu yerdeki bi aracı yada insanı nasıl bombayla vururuz
havadaysan biraz assagı adamın altındayken bırak ölür.Cok az bi uzaklıkta olsa bile ölüyor & arabalarda bi fikrim yok!
ya hayır ben şunu demek istedim zamanlama kötü galba bende ama kartal dalışı ile daha isabetli ama bunu herseferinde yapmakta zor

çalışmak lazım bu konuda normal bıraktığın mesafeden değilde biraz daha önünden bırak bombayı belki ozaman hareketli nesnelerin tepesine indirebilirsin bombayı.
Araçlara dik olarak tam üstüne bombayı bırak o zaman %95 vurursun

Belkide fazla abrtmışımdır %95 de olmayabilir

(01-27-2012 06:09 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]çalışmak lazım bu konuda normal bıraktığın mesafeden değilde biraz daha önünden bırak bombayı belki ozaman hareketli nesnelerin tepesine indirebilirsin bombayı.
ya çalışmak lazımda nasıl çalışçan oyundakilere teklifte bulunuyorum kimse kabul etmiyo böyle oluncada örenemiyoruz
(01-27-2012 06:56 PM)satranc13 Yazılan: [ -> ] (01-27-2012 06:09 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]çalışmak lazım bu konuda normal bıraktığın mesafeden değilde biraz daha önünden bırak bombayı belki ozaman hareketli nesnelerin tepesine indirebilirsin bombayı.
ya çalışmak lazımda nasıl çalışçan oyundakilere teklifte bulunuyorum kimse kabul etmiyo böyle oluncada örenemiyoruz
Dostum Eğer Yarın Zamanın Varsa Ve Skype Kullanabilirsen Yarın Sabah 7.00 ' dan Akşam 5.30 ' a Kadar Tam Gaz Açığım

Oyun Nickim : findleaderx Pm Atabilirsin Yarın Veya Burdan Sohbetten İletişim Kurabiliriz
valla ben kimseyi tınlamıyorum senin bu konunu gördükten sonra hevesim geldi biraz conturas attım ters sürdüm uçağı çok hoşuma gitti birazdan gene sürücem

adamların baselerinden ters geçiyorum falan dehşet çok zevk aldım

(01-27-2012 08:38 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]valla ben kimseyi tınlamıyorum senin bu konunu gördükten sonra hevesim geldi biraz conturas attım ters sürdüm uçağı çok hoşuma gitti birazdan gene sürücem
adamların baselerinden ters geçiyorum falan dehşet çok zevk aldım 
Adam Oynuyor Yaa

Kardeş Yarın Açık Olursan Ortak Bi Odaya Gireriz ?