Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ödüllü Turnuva
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar kesinlikle hiçbir siteyle bağlantısı yoktur. Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım . Yeni açılan BlackJuly internet kafemizde turnuva düzenliyeceğiz. Yerimiz istanbul kadıköy bölgesindedir.
Açık adresimiz : Boğadan stada doğru inerken çetinkaya'nın yanındaki eczanenin üst katındayız. Zaten hemen görüceksiniz. Daha hayata geçmedik . Ancak açıldıktan sonra turnuvamız başlıyacak.

-Yaş sınırı yoktur
-Katılış ücretli olacaktır (Ücret katılan takım sayısına göre belirlenecek)
-İlk üç veya iki takıma para ödülü verilecek (Katılan takım sayısına göre belli olacak )
-Turnuva maçları internet kafemizde olacak.
-Katılmak isteyen arkadaşlar veya bu iyi bir fikir katılabiliriz diyen arkadaşlar bu konunun altına yazabilirler.
-Takımlar 4 kişiden oluşacak.
-Map iki takım arasında belirlenecek 2x2 toplam 4 el atılacaktır.

İstanbul'daki tüm warrock oynayan arkadaşları bekliyoruz . Hem tanışma ve kaynaşma hemde kendizi ölçme fırsatı sağlayacaktır.

Kesinlikle küfür yasaktır .

Şimdiden teşekkür ediyorum .

Ayrıca benim bir takımım yok kendime güveniyorum ne yapmalıyım diyen arkadaşlar bu konunun altından kendi takımınızı oluşturabilirsiniz. Karma takımlar da oluşturulabilir. Bir clana ait olmanız veya olmamanız problem değil . Arkadaşlarınızla da gelip katılabilirsiniz. yeter ki toplam 4 kişiyi bulun . Eğer bulamadık 3 kişiyiz derseniz o zaman ben sizin takımınızda oynarım artık Smile
Ah ah hayat istanbulda be arkadaş bi önerim olucak dikkate alsanız iyi olur belli bir yaş sınırı olsun turnuvanın kalitesi artar.
Aklıma gelmedi değil. Ama şöyle birşey de var bazen 12 yaşında ki biri senden daha iyi oynayabiliyor onların da hakkını yememek gerek değil mi ?

Erdem Döşer

aynen victory.gif
Referans Adresler