Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ortak arayanlar!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaslar hesabına iyi ortak arayan ÖM atabilirler.Aradıgım sey charda hack kullanılmamıs olması(sonra bann atılınca emegimiz bosuna gitmesin) hafta sonu full kasarım , hafta içi suan kasamıyorum en gec nisan ayında kasmaya baslarım.Simdi sorarsanız neden kendi charını kasmıyosunda ortak olmak istiyorsun ; Okul yüzünden bu sene benim için cok önemli stajım var ayrıca premium alırsam yanmasın diye & bosuna para yatırmayalım.
Arkadaşım istediğin zaman kas yeni çar açtım 2 level asla hack kullanmadım hayatımda hergün 1 level kasıyorum sende ortağım ol 40 levele kadar çıkarırız pre falan çekeriz.
(01-26-2012 09:10 PM)PROJeKTöR Yazılan: [ -> ]Arkadaşım istediğin zaman kas yeni çar açtım 2 level asla hack kullanmadım hayatımda hergün 1 level kasıyorum sende ortağım ol 40 levele kadar çıkarırız pre falan çekeriz.

En son seni okuduğumda 40levele kadar para yatırmayacağını söylüyordun Smile

iyi ve kafana göre ortak bulursan çok iyi gidiyor bkz - can ve ben biraz fazla para harcasakta gayet iyiyiz Allah bozmasın
Ö.M'den ulaşın.
Referans Adresler