Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyundaki insanlar şaşırmış
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
o zaman betadan beri oynuyorum proyum deme coluk cocuk diyosun ama ilk başta adam akılı oynamayı öğren(hacksiz) öyle gel karşıma
(01-26-2012 04:11 PM)adesperatefaza Yazılan: [ -> ]o zaman betadan beri oynuyorum proyum deme coluk cocuk diyosun ama ilk başta adam akılı oynamayı öğren(hacksiz) öyle gel karşıma

lan çocuk hack filan deyip kafamı bozma ben hiç bir zaman hack kullanmadım ve hasan arkadaşın bana inanıyor sor ulan arkadaşına.
(01-26-2012 04:11 PM)adesperatefaza Yazılan: [ -> ]o zaman betadan beri oynuyorum proyum deme coluk cocuk diyosun ama ilk başta adam akılı oynamayı öğren(hacksiz) öyle gel karşıma

ws istiyorsan gelebilirsin .
hacklerle ws yapmıyorum uzgunum Wink
sen hack demeye devam et.
ades sen hiç konuşma senin ne olduğunu bilmeyen kalmadı oyunda bebe gibisin kime ölsen ağlıyorsun küfürbazın tekisin can doğan bırak kardeşim elektrik parana değil en çok ayırdığın vakte yazık bunun ne olduğunu herkes biliyor ağlar ağlar susar Big Grin
1. si TeamViewer tw değil tv
2. si TV de bloke filan hikaye bakmayı bilmiyorsunuz sonra aklınızca bloke vs. uyduruyorsunuz.
3. sü ise Can bu forumda güvenilir bi arkadaşımız önceden moderatör dü ara verdi şu an deneme süresinde.Eğer şüpheleniyorsan beraber Tv sine bakabiliriz ve şu saçma sapan muhabbetiniz kapanır.
veletlerle ugraşma can
tv yi warrock için yapılmış program zannedenlerde varmış yıl olmuş 2012

can harbi acıdım sana ben film seyrederken sen bu adamla tartışmışın Big Grin
Can takılma bi laf atınca gerisi geliyor , altta kalmaz böyleleri hep bisey bulup seni sinir eder.
Hayır sinir olduğum şey bahane uyduruyor.Mod diyorum arkadaşın hesabını vermiştir diyor tw vereyim diyorum bloke vardır diyor nedir bu allah aşkına?

Metin Tw kelimesini ben viewer in w si için kullanıyorum yani Tv değilde ortadaki w ile Tw Big Grin
Mücahit(vertualx) tartışmamıza rağmen bana hak vermene sevindim doğrusu (:
Ve bu kadar destek veren arkadaşım olduğunada sonuçta biz bir aileyiz (:
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler