Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock neden bunları yapıyor ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
evet arkadaşlar öncelikle günaydın

warrock herkezin bildigi gibi son günlerde g1 alanları her ne hikmetse banlatıyor bunun bence bir cıkarcı kolu var

ama su nedenlede yararımıza çalışıyorlar belki amaçları budur

ban yedirterek oyuncu sayısını azaltmak(azda olsa)
böglece hack ve lag sorunu ortadan kalkacak
bu sorunlar ortadan kalktıgı için zamanla gelişmelerle korean warrocka yetişebilecegiz
Değişik Bir Bakış Açısı Fakat Açan Yine Açıyor Arkadaşım Yani Huylu Huyundan Vazgeçmez.Senin Bakış Açın Sabit Olmayan 1-20 level arası oyuncuların açtığı hacklerden dolayı bann yemesi konusunda.Benim demek istediğim ise 80 level kullanan bile var.Gerçi kullanmayan "rockernova"(84 'leveldi.)arkadaşımız bile bann yedikden sonra gerisi boş arkadaşım.
bu ban ların temel nedeni ne bir hatamı yoksa kar içinmi sence ?
çok açık kar için gold preli çarıma ban attılar hackde yok opk odasınada girmedim ticket attım cevap bekliyorum ama keyiften attıkları çok belli yapıcak birşey yok
Yürü git işine hocam düşüncelerin çok saçma bir oyun neden oyuncu sayısını azaltmak istesin karını arttırmak varken ? G1 veya premium alanların yarısından çoğu temiz oynuyorki para yatıranların çoğu ne yaptığını bilen bu oyunu 2 3 yıldır oynayan kişiler. Son maddeye gelirsek korean warrock adı üstünde kore yani asya ülkelerinde oynanıyor şöylede diyebiliriz her kıtada farklı bir warrok oynanıyor bu şirketler birbirleriyle dayanışma içerisinde değil bu yüzden biri ilerde biri geride warrock filipinler warrock kore veya herneyse bizimle birlikte oynayan oyuncular değil almanya italya amerika serverlarına bak hiçbirinde bir ilerleme yok onlarda bizimle aynı bölümleri görüyorlar.

Bunuda eklemek isterim

(01-24-2012 05:18 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Son zamanlarda premium,g1 aldınmı? aldıysan ne zaman aldın söylersen sevinirim.Sanırım bir problem var ve g1 bunun farkında değil.
bir Türk vatandaşı cavur ıcadını savunuyor ya daha neler görecez

Burak Kandöker

Öncelikle şunu söyleyim,g1 hiçbir zaman oyuncu sayısının fazla olmasından rahatsız olmadı bu düşünce çok yanlış,illegal oyuncu sayısını azaltmak başka,legal oyuncu sayısını azaltmak başka + G1 e durumu ilettim ve G1,Premium alınca banlanmalar oluyormuş doğruluk payı varmı dediğimde güldüler.O yüzden hayal kurmayı bıraksak iyi olucak.

Son olarak,siz g1 e para harcamayalım,şunu yapmayalım protesto edelim diyorsunuz hemde daha iyi hizmet bekliyorsunuz.Türkiye'den 3 kuruş para kazanmayan G1 istanbulda sizce ofis açıp türk yetkili atarmı?Kendinizi onların yerine koyun ve yatırımcı kafasıyla düşünün bir yerde düzenli olarak para kazandığı bir ülke bir yerde kendisine hiçbir kazanç sağlamayan bir ülke hangisine yatırım yapardınız.?
arkadaşlar tekrar düşündügümde oyuncu sayısını azaltmak derken ben anlatamamışım yani hackli oyuncu sayısını azaltmak anladınızmı
arkadaşlar tekrar düşündügümde oyuncu sayısını azaltmak derken ben anlatamamışım yani hackli oyuncu sayısını azaltmak anladınızmı
Hack kullanan şerefsiz çok fazla hatta bunlar içimizde tanıdıklarımız çok samimi olduklarımız ve forumlarda iyi yüzlü iyi olarak tanımlanan şerefsizlerde var kesinlikle belki onun hack kullandığını biz bilmiyoruz ama ben şu düşüncem her zaman vardır bu oyunu oynanyanların %80ni kesinlikle asıl carı ile yada başka carı ile fark etmez kesinlikle hack kullanmıştır Angry
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler