Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Heli Stunt
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Kendi Çekimimizdir Smile Baya Zaman Harcadık Fakat Sonunda Oldu Smile

tebrik ederim çok güzel bi çalışma olmuş..
Teşekkürler Smile
Ne ki bu ? He eğer o heli üstünde duran adamı diyorsan.O adam hacker.Sana bir iyilik yapıp şikayet etmiyicem o adamı.Ama birdaha böyle şeyler yapma.

Hack : TeleKill victory.gif
"Turkey vs Greece Server Heli Pro's"

derken ? pm at bana oyun nickimi söyliyim gelin vs Big Grin
(01-26-2012 02:21 PM)PROJeKTöR Yazılan: [ -> ]Ne ki bu ? He eğer o heli üstünde duran adamı diyorsan.O adam hacker.Sana bir iyilik yapıp şikayet etmiyicem o adamı.Ama birdaha böyle şeyler yapma.

Hack : TeleKill victory.gif

Öncelikle Şunu Belirtiyim Heli Üzerindeki Duran Adam Hack Diyorsun Fakat İstersen Gel Senlede Yapalım Belirli Bir Taktiği Var Ve Bu Video İçin 3-4 Saat Uğraştık Bu Videonun Aynısını Bir Videoda Gördüm Ancak Bir Binadan Bir Binaya Gidilebiliniyordu.Bizde Aşalım Base'den Base ' e Gidelim Dedik Ve Çalışma Yaptık Bence Olamıycak Birşey Değil Video'nun Hızı İse Benim PC'deki Kasmadan Dolayı HC2 Hızlı Çekmiş Ama İstersen Gel Şuan Senlede Yapalım Smile Skype ' dan Ekleyebilirsin Skype Adım : Hyllaz

(01-26-2012 03:43 PM)Gargamel Yazılan: [ -> ]"Turkey vs Greece Server Heli Pro's"

derken ? pm at bana oyun nickimi söyliyim gelin vs Big Grin

Gargamel Kardeşim Oyunda Senin Benim Gibi Heli Kullanan Kaç Kişi Var ? Maximum 3-5 Kişidir Hem Ben Oyuna 3-4 Aylık Bir Ara Verdim Ondan Dolayı Tam Olarak Alışamadım Senin Benim Gibi Dediysem Yani Bakıyorum Herkez CQC ' Takılırken Ben UO Atıyorum Zakhar 'da Heli Kullanmak İşim/Hobim/Zevkim Haline Geldi.Beni Bu Konuda Pro' yapabilir Düşüncesindeyim.Ama Takdir Sana Kalmış.
Referans Adresler