Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İşte Ticket Cevabım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Selam oyun! War Rock müşteri destek ekibine başvurma için teşekkür ederiz. Biz bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Günlüklerimiz göre yasadışı üçüncü parti araçları kullanarak bu hesap bulunmuştur. Bu günlükleri dayanan gecikmeli yasak olduğunu unutmayın. Üçüncü taraf araçlar günlük algıladı ve oturum açmış. Gecikmiş bir yasaklama söz konusu hesabın daha sonraki bir tarihte yasak olması için oturum anlamına gelir. Bu hesabı kalıcı olarak kapatılır. Lütfen hiçbir koşulda bu hesap olacaktır unutmayın yeniden gibi War Rock kullanım şartlarını ihlal. War Rock kullanım şartlarını incelemek için http://www.gamersfirst.com/terms_of_use.php ziyaret edin. Ne yazık ki biz daha fazla bu konuda size yardımcı olmayacaktır. İrtibat için tekrar teşekkür ederiz. Saygılarımızla] Ben Ne yapmışım ?? Ss.gif
Hesap hiç bir şekilde açılmayacak bu konuda bizimle bir daha irtibata geçmeyin diyor. Onların dediğine göre sen üçüncü parti yasak olan araç kullanmışsın (bu cümle ne demekse artık) yani kısaca hack programı tarzında bi şey tespit edilmiş.
Kalıcı olarak kapatılmıştır diyor. Peki Ne zamana kadar ?? Angry
Ben açmadım hack filan ?? Ss.gif
Bu nası bi oyun ya AngryAngryAngryAngryAngryAngry
Aynen 2 gün önce bende 3200 g1 almıştım ondandır m045.gifm045.gif
Kovmaktan beter etmiş bilader.:/ Big Grin Boşver bırak oyunu aynı olay benimde 2 kere başıma geldi tekinde level düştük geri aldım leveli şimdide komple kapatıldı ticket bile atmadım valaha Big Grin
overlok yapmıs olmayasın pc hızlandırmak yada kastı lag acmak buna trafık duzenlıyıcı ınternetın hızını dusurup lag olmakda denebılır ve dıger bı sekılde programlar kullanarak pcyı hızlandırma warrock overlok nedır trafık duzenlıyıcı nedır arasdır anlarsın hatanı pcınde bunlardan bırı varsa kapatılma sebebı budur onun dısında tek secenek hıledır gecmıs olsun
Referans Adresler