Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nasıl İyi Kullanabilirim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ben 2 gün önce rpg7 aldım bazen mariende khalide alıyorum elime karşıma çıkana vuruyorum adama hiç bir etki göstermiyo adamın tam üstüne vuruyorum ölmüyo acaba 2inci vuruşta ölürmü veya tek vuruşta götürmesi için napmam gerek yardımcı olup yorum yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Tek Vuruşta Kafasına Vurmayı Denedinmi ? Veya da Ardı ardına 2 kere govdesıne vurursan olur ...
lagdan oluyor o ayağına doğru atarsan ölürler.
evet ayagınada atsanda olur ama dedigimi dene
bak bu ayak vurmak doğru hatırlıyorum birini yere bakarak vurdum öldü yorumlar için saolun arkadaşlar
Zıplayıp ayağa doğru atarsan etkili olur.[benim taktiğim Smile]
(01-25-2012 07:11 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Zıplayıp ayağa doğru atarsan etkili olur.[benim taktiğim Smile]

denerim saol
Zıplayıp Ayağa Doğru Vurmak Doğru Taktikdir Fakat Ateş Altında Değil İsen Ve Uzak Mesafedeyse Dürbün Kullanmanı Tavsiye Ederim O Dürbün Olayınında Ayarı Var Alışman Gerek Ama Eğer Ateş Altında İsen Daha Çok Zıplayıp Ayağa Veya Bacak yada Gövde Arasına Bi Yere Ateş Etmeye Çalış Kesinlikle Etki Edicektir.
(01-25-2012 07:39 PM)gameroverx Yazılan: [ -> ]Zıplayıp Ayağa Doğru Vurmak Doğru Taktikdir Fakat Ateş Altında Değil İsen Ve Uzak Mesafedeyse Dürbün Kullanmanı Tavsiye Ederim O Dürbün Olayınında Ayarı Var Alışman Gerek Ama Eğer Ateş Altında İsen Daha Çok Zıplayıp Ayağa Veya Bacak yada Gövde Arasına Bi Yere Ateş Etmeye Çalış Kesinlikle Etki Edicektir.

saol kardeşim senin dediklerinide uygulucam
valla ben direk gövdeye atıyorum atar atmaz mp5k ya geçiyorum genelde ölüyolar ölmezseler mp5k elimde Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler