Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun ve retaillerin satışı hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bu kadar silahın gelmesi garip birşey çünkü altından neler çıkacağını bilmiyoruz hesaplarınız kapanıyor suçlu veya suçsuz bilemem.geçmişte kullanılan ve hack kalıntılarındanda ban yiyebilirsiniz pc nizdeki herhangi bir programdan veya knight koxpundan olabilir.bazı arkadaşlarında dediği gibi ne kadar doğru ne kadar yalnıştır bilemeyecem
g1 premium çekince hesap kapanması bu olayı geçen sene bir arkadaşımın hesabında fark ettim banlandı tertemiz oynadığı halde.eğer illaki oyunu oynayacam diyorsanız iyi 1 famas retail alın 3 günlük premium geri kalan itemler size yeterde artar ben öyle yaptım oyunda yeteri kadar hack lag var + velet sürüsüde var bunuda es geçmemek lazım yada benim gibi yapıp yabancı serverların lagına alışıp orada devam etmek daha iyi zaten geneli oyundan 1 haber sizlere son bir tavsiyem belli bir süreliğine ara verip beklemeniz olacaktır okuduğunuz için teşekkür ederim

hilalimsinn
usta şimdi ben bugun red psg ve baret camo alıcam almimmi yani nedir beim 2 hesabım var 2siede ban yemedi allaha şükür zaten pc de başka online oyun falan da yok abuk subuk programlarda yok ama şimdi senin bu lafın korkuttu
Doğru diyorsun.
Birader lvl düşme oldu ban yeme olayı oldu çarın 2 sindede bişi olmadıysa dahada bişi olmaz
Artık warrock'a para yok akvaryum kurdum kendime onla ilgileniyorum canım çok oynamak istiyosada point blank oynuyorum ne küfür var ne hack var adamların hepsi oyununa bakıyor zevkli oyunda en azından durduk yere banlamıyolar level düşürmüyolar.
Cok Dogru Kardeşim
Ben kayıt yapmaya çalışıorum Tc kmlik no yu baştan yaz deyip duruyor başka bi msn den aynı tc yi yazsım yine olmuyor Ss.gif
arkadaşlar bu aralar fazla g1 yada premuım harcaması yapmayın bunlar ttuzak görmüyormusunuz her alan banned oluyor kannmayın bunlara
vala eskiden opkcıydım ban yedi hesap artık normal oynuyorum 2tanede retail var inş kapanma gibi bişey olmaz olursada kotu olur emeklere paralara yazık olur
sadece 400 g1 cekcem mp7a1 yada m60 alcam 60 günlük arada girip oynucam başka da para vermem bu oyuna
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler