Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Muhteşem g1 satışı sizlerle.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
http://gamersfirst.ekolay.net/marketplac...bcatID=213

Arkadaşlar bütün retailler, gold famas ret bile gelmiş. Aynı zamanda desenli silahlar, uzun süreli silahlar hepsi satışta. Alacaklara hayırlı olsun. Uzun zamandır gelen en büyük satış.
Ya birşey soracam gold famas retail ' i şimdi 3 ve 5 .slot yazıyo ama detaylı bilgi dediğin zaman 8.slot yazıyo şimdi bende normal famas retail var 2 sini beraber kullanabilcekmiyim?
Hiç bilmiyorum ki ama sanmıyorum çünkü retailler seçiliyor siteden tekini seçince teki gidiyor değişmen gerekiyor. O yüzden onu seçtiğinde 8. sloth seçemeyeceksindir.
Şu anda düzelttiler 3 ve 5.slot permament gold famas oldu gold pre ile 2558 g1 hemen alıyorum Smile))

Bence 2 si beraber kullanılabilir
Al işte millet banlanıyo banlanıyo ama hala akıllanmıyo iyi oluyor hepsine.... Hala bi o kadar satıyorlarsa daha ne diyelim.

Ulan can burak beni kandırdınız daha retail gelmez al al diye aldım bak 80 liraya kadar düştü retail :F Big Grin
oha çok ucuz ama almam hehe Big Grin
60 gün goldmp7a1 400g1 Ss.gif zamanında 800 değilmiydi bu ?
(01-25-2012 11:41 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]oha çok ucuz ama almam hehe Big Grin

zamanında zor çıkıyodu bile Big Grin yani benim başlayıp bıraktığım süre içinde gelmedi ya ona yandım yoksa alırdım. Şimdi oynamış olsam banlanacağımı bilsem alırım.
vay be gerçekten süper yazında gelse keşke böyle ama şuan giden oyuncuyu telafi etmeye çalışıyorlar Smile
(01-25-2012 11:43 AM)SemhKarabacak Yazılan: [ -> ]
(01-25-2012 11:41 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]oha çok ucuz ama almam hehe Big Grin

zamanında zor çıkıyodu bile Big Grin yani benim başlayıp bıraktığım süre içinde gelmedi ya ona yandım yoksa alırdım. Şimdi oynamış olsam banlanacağımı bilsem alırım.

şimdi oynuyorum ama wr gibi bir oyuna bir daha para vermem Big Grin
AW50 f neden satışta değil arkadaşlar. Bir sürü silah satışta o silah satışta değil.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler