Beyler şimdi bu oyunda öyle basit insanlar varki iyi oynamak suç oluyor onların bulunduğu odada adam iyi oynuyoruz diye hack diye tutturuo bazen odadan atılıyoruz odadan atılmayı geçtim şöyle bişi var acaba bu kişiler bizi adminlere banlatabilirmi özellikle şu son günlerde korkum iyice arttı yani oyuna girmeye çekinir oldum
hack kullanıyorsan banlatırlar ama kullanmıyorsan birşey olmaz
Hack kullanmıyorsan korkmana gerek yok arkadaş.
ne bilim usta adamlar bi hayli ciddi konuşuyolar forumda konu açtım falan diye

açarsa açsın verirsin forum yetkililerine tw'ını
(01-24-2012 08:48 PM)satranc13 Yazılan: [ -> ]ne bilim usta adamlar bi hayli ciddi konuşuyolar forumda konu açtım falan diye 
Oooo sen daha bişey görmemişsin adminim diyenleri mi istersin, admin abim, arkadaşım,kankim, arkadaşımın arkadaşı diyen mi istersin ss ni aldım akşam banned mi diyen dersin, "Teamspeak'a gel bebe" diyipde kaçanları mı dersin zamanla daha çok kişiler göreceksin ama şöyle bişey de var 2-3 yıl sonra ne yaparsan yap hesabın kapatılacak K2 mantığı

şuan olduğu gibi

o söyleyenlerin hepsi daha ilkokula giden bebeler

zamanında basıma çok gelmişti ama kulak asmıyordum ...

(01-24-2012 08:36 PM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]hack kullanıyorsan banlatırlar ama kullanmıyorsan birşey olmaz
aynen öyle. sen takma kafaya oyununu oyna. çok var böylelerinden..
eyvallah beyler adamın biri ben adminim asıl chara girmiyorum dedi

neyin kafasını yaşıyolar anlamıyorum bunu avrupa serverinde söylersin bazı kerizler inanır çünkü adamlar oyundan bi haber neyse iyi oyunlar
Haklısın Dogru Adamı Vuruyorum Direk Lagger Banlayın diyorya ...