Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: hilalimsinn hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar merhaba

2007 den beri warrock oyuncusuyum
yıllardır oynarım ve ince ayrıntısına kadar az çok bilirim warrocku ilk hesabım 57 lvl de lvl düştü 2 kere opk odasına girdim cezamı çektim tickette k2 din iman sövdüm sinirden aslında haksızdım banladılar hesabı. sonra 1 sene ara verdim ve tekrar başladım o 1 sene içinde knight online oynadım gb yaptım gb haram para olarak düşündüğümden yemedim gittim famas retail aldım. Oyun içerisinde her zaman saygılı olmuşumdur kimseye sövmem pek konuşmam tanıdıklar dışında ve hackerlar dışındada kolay kolay kimseye sövmem hacklere sövmek serbesttir bende kimse laga luga edemez oyun içerisinde bana hack denmesinden cidden bıktım sıkıldım ses kasıyorum ve karşı tarafın düşüncesine göre hareket ediyorum sağ gösterip sol vurmak denen şeyi yapıyorum artık beni tanımayanlar tanısın benim hackle işim olmaz benim beynim hacker olmuş siz neden bahsediyorsunuz neyse okuduğunuz için teşekkür ederim

(Not: Tv isteyen olursa herşekilde pc me bakın hiç birşey bulamacağınız için bahane hazır tutun emi Smile )

Buda hesabım warrockstats hilalimsinn
Hani bazen hissedipte atarsın ya bombayı tamda adamın ayağının altına gelir ve ölürya,gelde bunu açıkla şimdi oyunda Big Grin
(01-24-2012 01:09 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Hani bazen hissedipte atarsın ya bombayı tamda adamın ayağının altına gelir ve ölürya,gelde bunu açıkla şimdi oyunda Big Grin

Başıma çok geliyor nal sesi çıkartıyor sese gidiyorum pusu atıyorum adam ölüyor hemen hacker senin dediğin gibi bomba atıyorsun hacker bebenin kd 1.3 benim kd 1.95 oynamaktan bir haber gelmiş hacker. la kardeşim aç oyunun sesini kendini alıştır bak gör sanada hacker diyorlarmı izle oyna gör
(01-24-2012 01:17 PM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]
(01-24-2012 01:09 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Hani bazen hissedipte atarsın ya bombayı tamda adamın ayağının altına gelir ve ölürya,gelde bunu açıkla şimdi oyunda Big Grin

Başıma çok geliyor nal sesi çıkartıyor sese gidiyorum pusu atıyorum adam ölüyor hemen hacker senin dediğin gibi bomba atıyorsun hacker bebenin kd 1.3 benim kd 1.95 oynamaktan bir haber gelmiş hacker. la kardeşim aç oyunun sesini kendini alıştır bak gör sanada hacker diyorlarmı izle oyna gör

vuramayınca b*k atıyolar işte ne yapıcaksın
Gb den gelen para haram Smile O nedenle parayı yemedin famas retli çar aldın öylemi Big Grin

O çarla oynayanda oynatanda dinden çıkar kesinlikle caiz değildir
(01-24-2012 01:40 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Gb den gelen para haram Smile O nedenle parayı yemedin famas retli çar aldın öylemi Big Grin

alın teri dökülmeden kazanılan her kazanç haramdır zeki kardeşim
2ci bir konu boş ve saçma muhabetleri bırakıp kendini geliştirip okulunu bitirmelisin bazı konular seni aşıyor aştığı içinde boş boş konuşuyorsun

yönetici arkadaşlar konuyu kapatırsa sevinirim boş yorumlara gerek yok!
(01-24-2012 02:07 PM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]
(01-24-2012 01:40 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Gb den gelen para haram Smile O nedenle parayı yemedin famas retli çar aldın öylemi Big Grin

2ci bir konu boş ve saçma muhabetleri bırakıp kendini geliştirip okulunu bitirmelisin bazı konular seni aşıyor aştığı içinde boş boş konuşuyorsun

İnanki senden daha dolu bir ınsanım Haramla helâlin farkını gayet iyi biliyorum Burda dikkat çekmek istediğim nokta haram para kazanıp sonrada bu paranin haram olduğunu bildigin halde onunla herhangi birşey yapman
kısacası ses kasınca wh oluyorsun helal olsun diyenler dısında pek konusma oyunda tavsıyemdir hala oynayacaksan.
(01-24-2012 02:25 PM)M.K Yazılan: [ -> ]
(01-24-2012 02:07 PM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]

İnanki senden daha dolu bir ınsanım Haramla helâlin farkını gayet iyi biliyorum Burda dikkat çekmek istediğim nokta haram para kazanıp sonrada bu paranin haram olduğunu bildigin halde onunla herhangi birşey yapman

Boğazıma harcamadım kursağımdan geçmedi haydan geldi huya gitti dolu kardeşim Smile

işte bu adama fena koyuyor Big Grin
Referans Adresler