Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Premium almadan G1 kredisi alsam ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle merhaba arkadaşlar, adım Cem. Eski oyunculardanım, bırakmıştım ama geri dönmeye karar verdim.

Sorum şudur : Oyuna yepyeni bir account ile başlıyorum. 1 level karakterimle premium almadan G1 kredisi alsam PSG, AWP gibi silahları alabilir miyim, karakterim kullanabilir mi ? Şu 2 saat içinde parayı yatırmayı planlıyorum, eğer böyle bir olay yoksa Silver+M60 alacağım. Teşekkürler. beyfendi
G1 kredin varsa tüm silahları warrock'un sitesine girip pazar alanından alabilirsin arkadaşım. premium almana gerek yok.
Teşekkür ederim arkadaşım, oyunda görüşmek dileğiyle. beyfendi
fakat premium olmadığı için 5.slot silahları alsan dahi kullanamazsın bilgine.
Tabiki alabilirsiniz siteden alabilirsiniz silver olayını anlamadım ama chara çok item alıcaksanız 3günlük gold premium alıp indirimle eşya alabilirsiniz.

Erdem Döşer

Kardeş bende sana öncelikle oyunu bıraktıysan bir daha dönmemeni tavsiye ederim Smile
Silver olayı : Kampanyaya göre Silver/Gold premium alan oyunculara 30 günlük M60 hediye. Kampanya süresini bilmiyorum.
(01-23-2012 06:44 PM)Elessar Yazılan: [ -> ]Silver olayı : Kampanyaya göre Silver/Gold premium alan oyunculara 30 günlük M60 hediye. Kampanya süresini bilmiyorum.

silver + m60 almanı tavsiye ederim 3.slota da m4a1 alırsın rahat ve iyi bir şekilde kasılırsın seçim senin ama
Referans Adresler