Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrok seri kasma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
öncelikle kasmak istiyorsanız aw50 f alın ve büyük ve arsa bölümlerinde oynayın snip olarak kendinize güveniyorsanız güzel ve seri olarak kasılırsınız
Aw si olmayan ne yapsın?
aynen napacak aw ı olmayan
aw si olmayan g36cd alsın ve başalsın zombiye en iyi ex ve dınar kasma yolu zaten 1-2 aya ınş. red sign vb. bolumler gelır bizde yararlanırız Big Grin

Erdem Döşer

Seri kasmak istiyorsan parana kıyıp VİP hack bot alacaksın Kasılacaksın Big Grin Big Grin
(01-23-2012 01:34 AM)Shqiponje Yazılan: [ -> ]Seri kasmak istiyorsan parana kıyıp VİP hack bot alacaksın Kasılacaksın Big Grin Big Grin

Böyle bişeydemi çıktı ?

Seri kasma 3 wins den seri seri kasarsın tabi pre. exp up ların hepsi olması lazım.
awye gerek yok medic ol k1 al bol bol kasıl oda olmadı git tar21 al kasıl demokraside çare tükenmez birsürü yol var
ya silahıda bırak iyi oynarsan istersen k2 ilede kasılırsın ama hack diyebilirler orasını bilemem....Sad
Ekibini kur bloc niu ol geçen sene ben 57 el hiç kaybetmeden bloc yaptım çok güzel ve seride kasar
(01-23-2012 06:03 AM)Selçuk Yazılan: [ -> ]
(01-23-2012 01:34 AM)Shqiponje Yazılan: [ -> ]Seri kasmak istiyorsan parana kıyıp VİP hack bot alacaksın Kasılacaksın Big Grin Big Grin

Böyle bişeydemi çıktı ?

Seri kasma 3 wins den seri seri kasarsın tabi pre. exp up ların hepsi olması lazım.

Tabi böyle yapın hesabınız banlansın.
en guzel kasma ammo m14 flash üçlüsüdür khalide derbaran ol orta bombaya at kur 2 3killde alırsın ben 150 200p arası yapıyordum mariende base yapıcan geleni alıcan Smile
(01-23-2012 01:14 AM)masteng_32 Yazılan: [ -> ]aw si olmayan g36cd alsın ve başalsın zombiye en iyi ex ve dınar kasma yolu zaten 1-2 aya ınş. red sign vb. bolumler gelır bizde yararlanırız Big Grin

cok dogru tespit Big Grin awsi olmayan psg alsın Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler