01-22-2012, 07:36 PM
Sayfalar: 1 2
01-22-2012, 07:45 PM
01-22-2012, 08:17 PM
Böyle veledlerin faceye almamaları lazım.
01-22-2012, 09:45 PM
koptum ya ne insanlar var ya 

01-22-2012, 11:03 PM
ben olsam en sona "qandırım xd" swf'si atardım =)
01-23-2012, 12:14 AM
Keçiörenden sonra Boğaz köprüsünden atlıcakmıs
Yazık kıza 
Yazık kıza 
01-23-2012, 08:37 PM
Çevrenizde bilinçli ve dürüst arkadaşlarınız olsun.Buna dikkat edin lütfen.Yaşınız ne olursa olsun, tercihlerinizi anlamlı ve doğru seçmeyi başarabilirsiniz.
Siz istemedikçe, size küçük ve anlamsız bir hayatı yaşatabilecek hiç kimse olamaz.Yaşadığımız dönem, ilköğretim çağında Dünya'yı kavrayan, geleceği öngörebilen ve katkıda bulunmak için anlamlı mücadelede bulunan zihniyetlerin mevcudiyetinin gerekliliğini işaret etmektedir.
Geride kalmayın canlar.Geleceğinizi sağlam ve sarsılmaz bir halde tasarlamak için, geçmişte denenmiş ve hayal kırıklığı yaşatarak geleceğini karamsarlaştırmış zihniyetlerden ve akımlardan uzak durmayı başarın.Bugün vereceğiniz önemli kararlar, yarına dair umutlarınızın gerçekleşmesine vesile olacaktır.Hayatı ve geleceğinizi tesadüflere bırakmayın lütfen.
21.Yüzyıl, olgunlaşmak için yaşlanmayı beklemeyen zihniyetlere hizmet edecektir.
Güzide WarrockTR Ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Siz istemedikçe, size küçük ve anlamsız bir hayatı yaşatabilecek hiç kimse olamaz.Yaşadığımız dönem, ilköğretim çağında Dünya'yı kavrayan, geleceği öngörebilen ve katkıda bulunmak için anlamlı mücadelede bulunan zihniyetlerin mevcudiyetinin gerekliliğini işaret etmektedir.
Geride kalmayın canlar.Geleceğinizi sağlam ve sarsılmaz bir halde tasarlamak için, geçmişte denenmiş ve hayal kırıklığı yaşatarak geleceğini karamsarlaştırmış zihniyetlerden ve akımlardan uzak durmayı başarın.Bugün vereceğiniz önemli kararlar, yarına dair umutlarınızın gerçekleşmesine vesile olacaktır.Hayatı ve geleceğinizi tesadüflere bırakmayın lütfen.
21.Yüzyıl, olgunlaşmak için yaşlanmayı beklemeyen zihniyetlere hizmet edecektir.
Güzide WarrockTR Ailesine sonsuz sevgi ve saygılarımla.
01-24-2012, 05:00 PM
Son durum.
Sayfalar: 1 2

![[Resim: gNJXl.png]](http://i.imgur.com/gNJXl.png)