arkadaşlar nedne bu kadar az güncelleme veya kore warrockunda bu kadar gerideyiz yanı aradaki açıgı farketmiyormusunuz adamlar episode 4 zero hour dalar hadi onuda geçelim forumlarmızıda yayınladıgımız örnegğin pow kamp yeni silahlar ve red sign adlı bölüm bunlar bizim için bir 4-5 ay daha gerektiriyor neden bögle ilerliyoruz kod satın alamıyormu veya kullanamıyormu bu adminler ?
Bizim adminlerimiz istese direk herseyi koyarlar ama bekliyorlar biraz sabır.
(01-22-2012 02:18 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bizim adminlerimiz istese direk herseyi koyarlar ama bekliyorlar biraz sabır.
katılıyorum kardeşim ama nereye kadar sabır sabır sıkıntı basıyor

Korede hack skintisi yok power kasan yok wall acan yok. Bizim warrock a gelmesi icin zaman gerekiyor cùnkù defalarca dneniyor dùsùn kùcùk bi patch bile oyunu kastiriyor 200mb bi patch gelse cat diye gider oyun =)
kodla alakası yok bu işin

biz almanya fransa gibi avrupa ülkeleri ile oynuyoruz. Avrupa ülkelerine oyunu sunan şirket dream ex. diye bir şirket ama koreye çine japonyaya oyunu sunan şirket nexon iki şirket birbirinden farklı sunucuları adminleri makinaların gelişmişlik düzeyi vs farklı bu yüzden arada dağlar kadar fark oluyor. Tek ortak nokta k2 network bu şirket oyunu geliştiriyor falan k2 network yetkilisi ile yapılan röportaj var bulursam koyarım daha iyi anlamış olursunuz
Hack kalkmadığı Sürece geleceğini de sanmıyorum . Bundan 1 ya da 2 Sene Öncede Türk Adminimiz Olan G1-Admin-Pixel ile yapılan röpörtajda ise Pixel : ''Oyundan Hackin kalkması için yamayı bir daha baştan kurmamız gerekir bu da bütün oyuncuların levellerinin sıfırlanacağı anlamına gelir . Bu yüzden hackin kalkması şu an için mümkün değil. '' demişti

(01-22-2012 02:18 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bizim adminlerimiz istese direk herseyi koyarlar ama bekliyorlar biraz sabır.
Daha türk adminimiz yok neyi bekliyorlar.Kendini Kandırıyorsun bence

(01-22-2012 12:59 PM)Shqiponje Yazılan: [ -> ]Hack kalkmadığı Sürece geleceğini de sanmıyorum . Bundan 1 ya da 2 Sene Öncede Türk Adminimiz Olan G1-Admin-Pixel ile yapılan röpörtajda ise Pixel : ''Oyundan Hackin kalkması için yamayı bir daha baştan kurmamız gerekir bu da bütün oyuncuların levellerinin sıfırlanacağı anlamına gelir . Bu yüzden hackin kalkması şu an için mümkün değil. '' demişti 
Saçma o röportajı gösterir misin bana? punkbuster dan sonra hackshield geldi? bunlar yama değil miydi?
Ayrıca quar3ntly Türk adminlerden bahsetmiyor oyun admininden bahsediyor.
peki biz kore versiyonunu oynayabilir miyiz ?