Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Yeni Hesap
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar,

Warrocka yeniden başladım.Yeni hesap açtım ama baktım nickim Player357cec4f
yazıyor.Nickim hep böylemi kalıcak? Yada nasıl değiştirebilirim?
gir gamerfirst warrock profilinine yukarıda sadece 1kereye mahsus isim degiştirme var gir ve degiştir kardeşim Big Grin
Sana nickchange veriyorlar. Gamefirst sayfasından değiştirebilirsin.

Erdem Döşer

Boşa başlama 3-4 ay içerisinde yine banlanırsın . Smile
(01-21-2012 09:56 PM)Shqiponje Yazılan: [ -> ]Boşa başlama 3-4 ay içerisinde yine banlanırsın . Smile

Evet o yüzden g1 yada premium almıycam asla.40 levele kadar kasabilirsem banlanmadan rahat eğlenirim sonra bırakırım.
(01-21-2012 10:22 PM)PROJeKTöR Yazılan: [ -> ]
(01-21-2012 09:56 PM)Shqiponje Yazılan: [ -> ]Boşa başlama 3-4 ay içerisinde yine banlanırsın . Smile

Evet o yüzden g1 yada premium almıycam asla.40 levele kadar kasabilirsem banlanmadan rahat eğlenirim sonra bırakırım.

Kesin almazsın zaten Smile ben ne adamlar gördüm wryi bıraktım diyip servetini yatıran Big Grin
madem 40levelde bırakıcan hiç başlama.
Ayrıca g1 pre almayınca para yatırmamış mı oluyorsun elektrik internet parası? doğru babadan çıkıyor
(01-21-2012 10:22 PM)PROJeKTöR Yazılan: [ -> ]

Premiumsuz 40 zor olursun

İllegal olmayan islere girmessen 10 senede oyna hicbirsey olmaz .... Arada bir adamlar hata yapıp bannlasa yada delvln etse bile ticket atarak düzeltebilirsin.
benim çar ban yedi ticket attım açtılar eğer hack kullanmazsan ban yemezsin
(01-21-2012 10:52 PM)Alkyone35 Yazılan: [ -> ]benim çar ban yedi ticket attım açtılar eğer hack kullanmazsan ban yemezsin

şu an hack ile suçluyorsun.Elinde bir kanıtın var mı? eğer yoksa gereksiz yorum yapmaktan vazgeç.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler